Denisa Hodișna este o femeie foarte iubită și apreciată de soțul ei. Flick o răsfață în fiecare zi pe iubita sa și nu ratează nicio zi în care să o facă fericită. Fosta Miss Planet primește adesea daruri din partea partenerului său care își dorește să aibă cea mai împlinită și fericită soție, se pare.

Are un soț extrem de grijuliu, foarte atent cu nevoile sale și care se străduiește în fiecare zi să îi pună un zâmbet larg pe chip.

Cadourile romantice și poeziile cu dedicație pentru iubita sa sunt nelipsite. Cei doi îndrăgostiți sunt foarte autentici, iar iubirea le iese prin toți porii. Fanii îi admiră foarte mult pentru faptul că se iubesc necondiționat, iar ipostazele din mediul online în care sunt surprinși cei doi nu ne face decât să ne gândim că vor trăi fericiți împreună până la adânci bătrâneți. Nu petrec timpul unul fără celălalt și întotdeauna caută să facă cât mai multe lucruri împreună.

Denisa Hodișan și Flick, de nedespărțit

Denisa Hodișan are tot ce și-ar putea dori în plan personal. Nu mai există nicio urmă de îndoială în faptul că cei doi sunt suflete pereche. Bărbatul care îi este alături în permanență o tratează ca pe o regină în fiecare zi. O surprinde cu cele mai romantice cadouri ori de câte ori are ocazia.

Denisa Hodișan a dat lovitura în dragoste! Cum o răsfață Flick pe fosta Miss Planet  / FOTO

Denisa Hodișan se mândrește foarte tare cu un asemena iubit! Nu puține sunt dățile în care șatena postează în mediul online imagini cu darurile din partea soțului ei. Se pare că florile reprezintă cu adevărat un ”must-have” în materie de cadouri. Mărturisește că Flick este foarte conștiincios din acest punct de vedere, pentru că niciodată nu o lasă pe soția sa fără flori în casă.

Și de această dată Denisa ne-a surprins cu încă un buchet de flori din partea soțului său. Este vorba de un buchet de trandafiri albi, având la bază și o panglică de culoare roșie. Cadrul este perfect, dat fiind faptul că în spate se poate observa și bradul de Crăciun.