Denisa Filcea se înscrie în rândul persoanelor publice care au decis să împărtășească cu urmăritorii de pe Instagram și varianta lor naturală, fără filtre și machiaj.

Soția lui Flick a postat o fotografie în care apare complet nemachiată, iar internauții au fost surprinși.

Până acum, Denisa Filcea și-a obișnuit urmăritorii numai cu apariții perfecte. De fiecare dată aceasta este aranjată, machiat și are o apariție impecabilă. Însă acum, soția lui Flick a decis să renunțe la aparențe și să se arate așa cum nimeni nu a văzut-o. Inițiativa ei i-a surprins pe internauți, care i-au apreciat gestul, însă au existat și cârcotași.

Denisa Filcea a postat în mediul online o fotografie în care apare fără strop de machiaj sau filtre. Aceasta a vrut să arate și o altă parte a sa, iar muți dintre urmăritorii ei au apreciat gestul. Însă, au existat și unii cârcotași care au acuzat-o totuși că a folosit câteva filtre.

„Fără editare, fără filtre, fără machiaj, fără regrete. Nu bag în seamă părerile stupide. Doar eu, iubirea mea și oceanul”, a scris Denisa Filcea, pe pagina sa personală de socializare.

Denisa Filcea, fără stop de machiaj sau filtre! Cum arată soția lui Flick atunci când nu o vede nimeni
Instagram

Denisa Filcea și Flick, vacanță exotică

Denisa Filcea și Flick au pus pe pauză agitația din Capitală, iar de câteva zile se bucură de o vacanță exotică. Aceștia au dat temperaturile scăzute din țară pe ocean, plaja și soare. Tot departe de casă, pe nisipul fierbinte, Flick și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu această ocazie Denisa Filcea i-a făcut soțului său o urare specială.

„Voi fi veșnic recunoscătoare și fericită că ai ales să-ți petreci tot restul vieții alături de mine. Descopăr zilnic noi motive să te apreciez și să mă îndrăgostesc de tine. Ești acel bărbat care fiecare bărbat din lume ar trebui să-și dorească să devină și fiecare soț ar trebui să învețe de la tine cum să fie un soț perfect!

Ziua în care te-ai născut e ziua în care Dumnezeu a decis ca eu voi fi una dintre cele mai fericite femei din lume. Te iubesc”, a scris Denisa Filcea, în mediul online.