Denisa Filcea a vorbit despre viața de mămică.

Denisa Filcea este un dinte vedetele ce au devenit recent, mame. Fiecare femeie este conștientă de faptul că sarcinile nu sunt deloc ușoare. Însă, chiar și așa, soția lui Flick este una dintre mamele care nu se plâng niciodată de oboseală. Partenera de viață a lui Flick a explicat recent, cum poate face față oboselii și a programului haotic. 

Odată cu venirea pe lume a bebelușului, programul mamelor se schimbă radical, iar oboseala intervine instant. Cu această problemă se confruntă multe femei, însă Denisa Filcea nu este una dintre acele male, conform spuselor sale. Așadar, partenera de viață a lui Flick le-a dezvăluit internauților cum se descurcă în rolul de mamă.

social media

Cum se descurcă soția lui Flick în postura de mamă

Denisa Filcea este foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram. Acolo, ea interacționează zilnic cu fanii săi, care îi pun tot felul de întrebări. Recent, soția lui Flick a fost întrebată  de către un internaut cum face față oboselii.

Așadar, Denisa a afirmat faptul că oboseala nu este una dintre problemele ei majore, deoarece își ia energia de la fiica sa. Mai mult, ea a recunoscut că își recuperează somnul pierdut noaptea, pe zi.

„Nici nu mă gândesc la oboseală, când o iau în brațe și se uită-n ochii mei râzând, uit orice. M-am adaptat rapid noului stil de somn și oricum nici înainte nu dormeam foarte mult. Pentru o viață fericită, lucrurile pe care nu le putem schimba trebuie să le acceptăm și să ne adaptăm. Dar Eva doarme foarte bine noaptea, primul somn cam 5 ore, urmat de încă unul de 3 ore și jumătate – 4. Iar dacă sunt nopți în care nu mă odihnesc bine, mai dorm și ziua când doarme ea.”, le-a explicat Denisa Filcea urmăritorilor ei de pe Instagram.

Fiica cea mică a Denisei și a lui Flick a născut pe data de 23 iunie o fetiță sănătoasă. Cei doi au decis să-i pună numele celei mici Eva Maria, iar tatăl acesteia a marcat venirea sa pe lume în stilul său caracteristi; cu o poezie.

„Visul devine realitate
Fiindcă de azi încolo este
O inimă în plus ce bate
Lâng-ale noastre, în poveste.

Cuvintele nu pot transpune
Emoția și bucuria
De-a ține-n brațe o minune.
Bine-ai venit, Eva Maria!”
, este poezia postată de Flick imediat după nașterea fetiței sale.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.