Este zi de mare sărbătoare în familia lui Flick. Denisa Denisa Filcea a adus astăzi, 23 iunie, pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cei doi părinți sunt în culmea fericirii și s-au bucurat de primele momente petrecute alături de micuța lor. „Domnul Rimă” a împărtășit vestea cea mare și cu internauții și a dezvăluit și ce nume va purta fetița sa.

Astăzi, Denisa Filcea a devenit mămică pentru prima oară. Soția lui Flick a născut și se bucură acum de primele clipe alături de fetița sa. Vestea cea mare a fost făcută publică și în mediul online, iar urările au curs pe rețelele sociale. În stilul caracteristic, Flick a anunțat prin câteva versuri că a devenit tătic.

Mai mult, „Domnul Rimă” chiar le-a spus internauților și ce nume va purta fiica sa. Se pare că micuța se va numi Eva Maria și deja a adus multă fericire în viața părinților săi.

 „Visul devine realitate

Fiindcă de azi încolo este

O inimă în plus ce bate

Lâng-ale noastre, în poveste.

Cuvintele nu pot transpune

Emoția și bucuria

De-a ține-n brațe o minune.

Bine-ai venit, Eva Maria!”, este mesajul postat de Flick.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Flick_DomnulRima (@flick_domnulrima)

Denisa Filcea, o sarcină ușoară

Denisa Filcea trăiește acum cele mai frumoase momente din viața sa. Cu doar câteva săptămâni înainte de a naște, aceasta a declarat că a avut parte de o sarcină extrem de ușoară. Deși la început avea mari emoții, Denisa a fost lipsită de greutățile unei femei însărcinate.

Se pare că sarcina tinerei a decurs cât se poate de bine și chiar s-a numărat printre norocoasele ce au scăpat atât de grețuri, cât și de pofte.

„Cumva te aștepți. Lucrurile se întâmplă ca urmare a altor lucruri. Până acum, sarcina s-a desfășurat foarte ușor, foarte normal. Spre surprinderea mea, față de ce am auzit de la alte femei gravide. Eram la început chiar speriată de gândul acesta. Eu nu am avut nimic asemănător cu ce am auzit până acum. A fost foarte simplu, foarte normal, fără grețuri, fără pofte.”, declara Denisa Filcea, în urmă cu ceva timp.