Denisa Despa a ieșit în evidență cu mișcările sale senzuale în cadrul concursului „Românii au talent”. Juratul Cătălin Scărlătescu nu și-a mai putut lua ochii de la dansatoare și se pare că, pe lângă faptul că se mișcă foarte bine pe ringul de dans… încalcă și restricțiile impuse de autorități.

Denisa Despa a filmat momentul în care intră într-un mol fără mască de protecție și fără să i se ceară să și-o pună. Se pare că nimeni nu a mai băgat de seamă că masca îi lipsește, chiar dacă i-a fost verificat certificatul verde.

Amuzată de situație, Denisa Despa a postat filmulețul pe rețelele de socializare pentru fanii ei, stârnind un val de reacții.

”Acel moment când ajungi la mall, ți se cere vaccinul și nimeni nu mai este atent dacă mai ai mască. Haha! Momentan nu m-a prins nimeni”, a spus Denisa Despa pe secțiunea Instastory.

Denisa Despa, dansatoarea preferată a lui Florin Călinescu, a încălcat restricțiile în mall! Ce a făcut șatena: „Nu m-a prins nimeni”
social media

Denisa Despa, mărturisiri dureroase despre sarcina pierdută

Acum mulți ani, Denisa Despa a avut parte de o întâmplare extrem de dureroasă pentru o femeie. Se pregătea să devin mamă de gemeni, însă povestea a avut un final tragic. Din nefericire, dansatoarea a pierdut sarcina la patru luni jumate.

Acest episod din viața ei a schimbat-o complet și a făcut-o să fie foarte sensibilă atunci când vine vorba de copii chiar și acum, la mai mult de un deceniu de la întâmplarea tragică.

„Eu în această viață, în prima mea relație când trebuia să mă căsătoresc, am fost însărcinată și am pierdut sarcina la patru luni jumate cu gemeni și am rămas cu o dezamăgire foarte profundă. S-a întâmplat în urmă cu 11-12 ani, am trecut peste și încă am rămas cu o sensibilitate. Am foarte mare sensibilitate la copii și de câte ori am ocazia să fac un bine și să fiu un părinte spiritual, să le fiu alături, o fac cu mare drag”, a spus Denisa Despa.