Denis Roabeș se află pentru prima dată în ipostaza de jurat.

Denis Roabeș a bifat cel mai ambițios proiect de anul acesta. Artistul este jurat la „Vocea României”, alături de Theo Rose, Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă. Oricât de s-ar înțelege pe scenă, dar și în afara ei, Denis are un un singur. Să fie un mentor luptător și, de ce nu, echipa lui să câștige sezonul 10.

Denis Roabeș este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. De când a venit în România, solistul trupei The Motans a reușit să se remarce într-o lume care nu este deloc ușoară. Piesele lui au cucerit imediat fanii, iar locurile în topuri au fost garantate. Acum, după atâția ani petrecuți pe scenă, Denis a primit o altă misiune.

Artistul a fost cooptat de către echipa de la „Vocea României” și i-a oferit un scaun de jurat. Oricât de entuziasmat ar fi de această reușită, Denis este conștient că statutul de jurat vine la pachet cu anumite responsabilități. Artistul îți propune să fie un mentor bun și să aleagă cele mai bune voci.

Denis Roabeș, un jurat de temut. Solistul trupei The Motans le-a declarat război colegilor de la „Vocea României”
Instagram

Denis Roabeș a acceptat din prima propunerea de a fi jurat

Denis Roabeș are de gând să lupte foarte mult atunci când va întâlni vocea care să îl dea pe spate. Artistul i-a avertizat deja pe colegii lui că va lupta dur și că va fi un jurat de temut. Denis vrea, mai mult ca niciodată, ca acest prim sezon pentru el să fie unul de neuitat.

„Eu, de felul meu, sunt un jucător. Îmi place foarte mult competiția. Am un caracter și un spirit foarte competitiv și din cauza asta îmi place mult formatul.

Îmi place foarte mult de colegii pe care îi am, nu m-am așteptat că o să mă întâmpine cu niște brațe atât de călduroase și de deschise.  Le mulțumesc frumos pentru că m-au acceptat ca și cum aș fi unul de-al lor din prima zi!”, a declarat Denis Roabeș, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.