Denis Roabeș este un romantic incurabil, iar cei care i-au ascultat piesele au descifrat multe mesaje din versuri.

Denis Roabeș a descoperit succesul pe plaiuri mioritice. Artistul a luat cea mai bună decizie atunci când a ales să se mute la București. Datorită talentului de care nu duce deloc lipsă, acesta nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a cuceri publicul.

Denis Roabeș este o sursă nesecată de inspirație, iar asta se vede în fiecare piesă. Artistul nu lansează melodii doar de dragul de a le adăuga la portofoliu. Solistul The Motans vrea să transmită ceva cu fiecare vers în parte, iar până acum, i-a reușit.

Se spune că suferința dă naștere celor mai mari hituri, iar Denis poate să confirme asta. Artistul nu se ferește să recunoască că a trecut prin momente destul de dificile până a ajuns în punctul de azi. Lui Denis nu i-a fost deloc ușor să își știe mama departe de el și nici acomodarea la Capitală nu a fost una ușoară.

„Pentru fiecare persoană în parte, sunt un Denis diferit, ca să spunem așa. Sunt un atot Denis, am toate stările în mine. Depinde foarte mult cred că de circumstanțele care mă înconjoară, de oamenii de care sunt înconjurat”,a declarat artistul pentru ego.ro.

Denis Roabeș și-a pus viața pe versuri. Ce dramă ascund piesele artistului
Facebook

Denis Roabeș o prețuiește nespus pe mama lui

Acum, juratului de la „Vocea României” nu îi lipsește nimic. Cariera sa este într-o continuă ascensiune, iar planul personal merge mai bine ca niciodată. Pentru tot ce a realizat până în prezent, Denis îi este recunoscător mamei sale.

Mama artistului a fost prima care a sesizar cât de talentat este fiul ei. Femeia l-a încurajat mereu să urmeze drumul artistic și a fost pionul principal în cariera lui. În prezent, Denis Roabeș este unul dintre cei mai apreciați artiști și mulți își doresc validarea lui. Unii chiar o vor putea primi din toamnă, atunci când solistul The Motans va fi jurat.

Acesta a acceptat să facă parte din echipa „Vocea României” și a păstrat mult timp secretul. Inclusiv față de familie. Deși este pentru prima dată când face asta, Denis se simte ca acasă, mai ales că este coleg și cu Irina Rimes. Totuși, asta nu-l împiedică să lupte cu toate armele pentru cei mai buni concurenți.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.