Denis Roabeș nu are limite atunci când vine vorba de aspirațiile profesionale.

Cariera departe de casă nu este deloc una ușoară, iar asta a aflat pe pielea lui Denis Roabeș. Artistul originar din Republica Moldova a venit cu speranțe mari în România. Aceasta a muncit din greu până când numele lui nu a mai avut nevoie de nicio introducere.

Fie că și-a propus, fie că nu, Denis Roabeș pare că a descoperit rețeta succesului. Încă de la primele piese lansate, acesta a ajuns la inimile celor de acasă. Melodiile lui sensibile au fost pe sufletul fanilor și mulți s-au regăsit în ceea ce cântă el. În ciuda faptului că acum are succes, începuturile nu au fost deloc roz pentru el.

Spre deosebire de alți colegi de-ai lui, Denis nu a fost mereu atras de muzică. Sau, cel puțin, nu și-a dat seama de asta. Deși era una dintre pasiunile lui, artistul nu i-a dat niciodată atenția cuvenită. Până când, într-o bună zi, după ce a văzut că are multe piese scrise, a decis să lanseze măcar una dintre ele.

Denis Roabeș, amintiri de la începutul carierei. Artistul lansa piese pe datorie
Social media

Denis Roabeș, sacrificii de dragul muzicii

„Versus” a fost piesa norocoasă pentru Denis. La acel moment, artistul nu avea banii necesari, așa că s-a împrumutat la un prieten. A mers pe încredere și a obținut suma de bani necesară și bine a făcut! Nu a dat greș deloc, ba chiar i-a recuperat într-un timp extrem de scurt.

Denis Roabeș nu s-a ferit să recunoască faptul că muncește de la 18 ani. Înainte de a lua contact cu celebritatea, acesta a lucrat pentru o fabrică de cărămidă. Artistul a povestit totul mai demult, pe contul de Instagram.

„După 3 ani mi-am dat seama că nu vreau să fac asta toată viața mea, așa că mi-am dat demisiam mi-am luat și documentele de la facultate și am plecat din țară. Am locuit 3 ani de zile în Moscova unde am lucrat ca ospătar. După experiența de bucătar m-am angajat ca manager de vânzări. Mi-am dat seama de ce sunt pasionat cel mai mult: de muzică. Atunci asta o sa încep să fac”, a spus Denis.

@themotans.music #themotans #denisroabes #versus #podcast #damiangraghici #themotansmusic ♬ Versus – The Motans

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.