În cartea lansată recent se pare că actrița, pe lângă faptul că vorbește despre cariera sa și despre cele trei căsnicii pierdute, mai face și dezvăluiri șocante cu privire la căsnicia cu Ashton Kutcher

Deși cu o diferență de 15 ani între ei, Demi Moore și Ashton Kutcher au avut o căsnicie vreme de 8 ani.

În vârstă de 56 de ani, Demi a dezvăluit că mai tânărul său soț a înșelat-o de două ori în timpul mariajului și chiar i-a propus acesteia să experimenteze sexul în trei.

Cu toate că nu a fost de acord cu propunerea, până la urmă actrița recunoaște că a cedat și i-a făcut soțului pe plac. Doar că acest lucru nu a fost de ajuns pentru bărbatul cu 15 ani mai tânăr și acesta a început să aibă tot mai multe dorințe.

Drept urmare, Ashton s-a distanțat tot mai mult de soția sa și faptul de a se culca și cu alte femei părea un lucru firesc pentru el.

Cele două escapade amoroase ale actorului au fost cu Brittney Jones și cu Sara Leal, amândouă cu vârsta de 22 de ani.

Demi Moore aflând din presă despre aventurile partenerului, a fost devastată. Mai ales că la acea vreme făcea eforturi pentru a-i oferi soțului un copil, apelând chiar la fertilizarea in vitro, înainte pierzând și o sarcină.

O perioadă de doi ani, Demi Moore a suferit din cauza declarațiilor pe care amantele soțului său le făceau.

Într-un final, realizând că mariajul nu mai poate fi salvat, actrița s-a hotărât să divorțeze de Ashton Kutcher, după cum declară chiar ea în carte.

Share.