Demi Moore a vorbit deschis despre o experienţă negativă din viața ei, un eveniment dramatic care a marcat-o profund.

Acum 40 de ani, Demi Moore a fost violată de către un bărbat mult mai în vârstă. Ea a suferit enorm de mult atunci, însă și-a gasit mai apoi puterea de a dezvălui acest lucru în cartea ei, „Inside Out.” Ea susține că mama ei a fost cea care a permis ca acest incident să aibă loc, incident care i-a trumatizat copilăria.

La vârsta de 56 de ani actrița povestește că un bărbat străin a violat-o în copilarie iar mama ei ştia despre toată această întâmplare. Mai mult decât atât, mama ei, Virginia King, i-a permis acelui bărbat să facă acel lucru imoral. Aceasta a primit de la el suma de 500 de dolari pentru a păstra tăcerea. Demi nu poate să creadă nici acum că a fost tradată de propria sa mama.

În urma acestui incident, Demi a renunțat la liceu și a plecat de acasă, fără bani, fără nimic, doar cu dorința de a deveni actriță iar în ciuda problemelor pe care le-a avut, a reușit să-și îndeplinească visul. Ea s-a confruntat cu depresia și alcoolismul dar a reușit să treacă cu bine peste toate acestea.