După o pauză în care a dispărut din mediul online, cântăreața Demi Lovato a împărtășit cu fanii ei o fotografie inedită, în care și-a arătat corpul needidat în costum de baie.

Fanii au putut vedea cum arată Demi de fapt, aceasta având pe coapse urme de celulită destul de vizibile.

Pauza ei de social media a fost cauzată de unul dintre fani, care s-a legat de greutatea cântăreței. Ea a afirmat că preferă să își păstreze sănătatea mentală, chiar dacă asta înseamnă să aibă obiceiuri nesănătoase.

Poza postată i-a surprins pe fanii lui Demi, în special pentru atitudinea pozitivă pe care aceasta a abordat-o legată de propriul corp. Ea a scris:” Asta a fost cea mai mare frică a mea. O poza cu mine în constum de baie needitată.Și ghici ce? Este celulită! M-am săturat atât de tare de să îmi fie rușine de corpul meu, să îl editez doar să îndeplinesc ideea altora despre ceea ce este frumusețea.”

Se pare că Demi a început un nou capitol în viața sa, o perioadă în care dorește să se accepte și să fie ea însăși. Ea a recunoscut că în trecut pozele sale au fost editate, cerându-și scuze public pentru asta. Cântăreța a mai adăugat: „Asta sunt eu, nu îmi este rușine, nu îmi este frică și sunt mândră să am un corp care a trecut prin atâtea.”

Mesajul transmis de vedetă audienței sale prin intermediul pozei și al afirmațiilor sale este unul foarte important. Aceasta susține frumusețea naturală a femeilor și le încurajează ca indiferent de vârstă sau felul în care arată să se accepte pe sine. Este un mesaj care transmite încredere și iubire pentru propriul corp.

Gestul curajos al cântăreței a fost unul neașteptat, deoarece Demi a făcut cunoscut în trecut faptul că nu a avut din totdeauna o relație bună cu greutatea și cu corpul ei. Ea a inspirat și alte tinere să își accepte corpul și să posteze online poze asemănătoare cu ale ei.