Inna, mesaj de ziua lui Deliric.

Deliric a schimbat prefixul astăzi. Rapperul a împlinit 40 de ani ieri, iar frumoasa lui iubită, Inna, i-a transmis și un mesaj. Acesta este un cunoscut și apreciat rapper la noi în țară, iar Inna este cunoscută atât în țară, cât și internațional. Cei doi amorezi se află în afara țării și celebrează importantul eveniment pe meleaguri străine.

Deliric a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Rapperul a ales să își celebreze ziua departe de meleagurile românești, așa că și-a luat iubita la braț și au zburat departe. Cei doi se înțeleg de minune și se susțin reciproc din orice punct de vedere.

Deliric a schimbat prefixul

Cunoscutul rapper Deliric a împlinit ieri 40 de ani. Acesta se poate declara un bărbat împlinit pentru că la această vârstă se bucură de o carieră înfloritoare în muzică și de o iubită pe măsură. Cei doi sunt împreună de aproape doi ani și se vede cu ochiul liber că iubirea plutește în aer. Cu această ocazie specială, Inna i-a transmis și un mesaj iubitului ei, care a schimbat prefixul ieri.

Sursa: Facebook
Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.