Delia face ce face și a plecat din nou în vacanță. Artista este extrem de pasionată de tot ceea ce înseamnă călătorit și, de fiecare dată când are ocazia, își face bagajele și pleacă departe de casă. De data asta, jurata de la „iUmor” și-a luat soțul și au plecat tocmai în Nepal, aceasta fiind una dintre marile dorințe ale vedetei. 

Atunci când Delia își propune ceva, nimeni și nimic nu poate sta în calea sa. De ceva vreme, artista și-a dorit să ajungă în Nepal pentru a se bucura de peisaje, dar și de experiența unică. Se pare că visul ei a devenit realitate, iar zilele aceastea, vedeta a început să își facă bagajele pentru marea aventură.

Delia și soțul ei au plecat în Nepal fără să mai stea pe gânduri, iar în urmă cu doar câteva ore au ajuns la destinație. Cei doi au fost așteptați de localnici și, cu siguranță, întreaga vacanță va fi exact așa cum și-a propus vedeta. Delia și-a făcut deja planurile și știe foarte bine cum se va distra în această escapadă.

@delia #nepal #kathmandu 🙏#namaste Am aterizaaaaat! #delianomad ♬ original sound – Delia

Delia a bifat încă o destinație unică

Cei care o urmăresc pe artistă, știu foarte bine faptul că aceasta adoră să călătorească și aproape că nu este colț de lume pe care aceasta să nu îl fi văzut. Marele avantaj al vedetei este faptul că și Răzvan îi împărtășește această pasiune, ceea ce face ca vacanțele să fie mult mai frumoase în doi.

În urmă cu ceva timp, artista a recunoscut că a început să fie dependentă și de drumețiile pe munte și că au fost momente în care a renunțat la concerte, doar pentru a-și reîncărca bateriile la altitudini mari.

În continuare, fanii încă așteaptă de la ea să filmeze mult mai mult locațiile pe unde merge, eventual, să facă vlog, dar se pare că vor trebui să se mulțumească doar cu ceea ce postează pe social media.