Delia, una dintre cele mai cunoscute și talentate cântărețe din România, se bucură de un succes imens încă de la apariția pe piața muzicală. Artista a venit mereu cu ceva nou, nu a plictisit publicul și este o vedetă care se preocupă foarte mult de imaginea sa și de tot ce are legătură cu meseria ei.

Se știe deja că Delia depune eforturi colosale pentru concertele sale, care sunt cele mai spectaculoase din România. Cântăreața muncește mult pentru pasiunea sa și a declarat acest aspect de nenumărate ori.

Răzvan Munteanu, manager și soț

Delia și soțul său formează un cuplu de zece ani de zile. Doi ani mai târziu, în anul 2012, aceștia au hotărât să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Din anul 2010, cei doi soți sunt de nedespărțit și se înțeleg de minune.

Pe lângă faptul că este jumătatea blondei, Răzvan mai îndeplinește un rol important în viața artistei. Acesta este și manager-ul cântăreței. Bărbatul se pricepe foarte bine la ceea ce face pentru cariera soției sale. El se află în spatele concertelor grandioase ale Deliei cum ari fi: AcaDeliaDelia’s Winter Wonderland.

Delia spune tot! Ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia cu Răzvan Munteanu?

Ce spune Delia despre căsnicia ei?

Vedeta a mărturisit cât de bine se înțelege cu omul de afaceri. Deși sunt împreună de atâția ani și formează un cuplu atât de cunoscut de către publicul din România, aceștia sunt foarte discreți în ceea ce îi privește.

Cei doi se completează de minune și se potrivesc foarte bine, formând perechea perfectă. Deși au vechime împreună, în relația lor nu se pune problema de plictiseală. Amândoi au o viață foarte agitată, iar monotonia poate ieși din discuție.

 

Delia a făcut câteva mărturisiri în legătură cu frumoasa relație pe care o are cu soțul său. Pasiunile comune, iubirea necondiționată și respectul pe care și-l poartă reciproc, sunt doar câteva dintre ingredientele secrete ale căsniciei lor.

„Chimia, ar fi unul dintre ele, răbdarea, înţelegerea, respectul, în primul rând. Nu suntem conflictuali, în niciun fel, nici eu, nici el, deci iese din discuţie. Nu s-a întâmplat până acum să nu cădem de acord pentru că gândim la fel și ne plac aceleași lucruri”, a mărturisit Dela Matache.