Delia face ce face și își surprinde fanii cu aparițiile ei extravagante. Artista nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai de succes artiste de la noi din țară și nu încetează să-și uimească fanii din mediul online cu aparițiile sale atipice.

Delia nu stă locului nicio clipă și se reinventează de la o zi la alta. Nonconformistă de fel, artista face senzație de zile mari cu piesele sale, dar și cu look-urile pe care le abordează atunci când urcă pe scenă și nu numai. Cântăreața nu se teme să facă schimbări numeroase într-un timp scurt, dând de fiecare dată dovadă de multă flexibilitate și adaptare în ceea ce privește înfățișarea ei.

Delia, o nouă schimbare de look

De data aceasta, Delia și-a surprins de-a binelea fanii cu noul său look. Nu de multă vreme s-a dat startul concertelor și evenimentelor, așa că Delia se află numai pe drumuri în această perioadă, de la un concert la altul și, de fiecare dată, vine cu ceva nou în fața fanilor ei. Niciodată nu adoptă același stil, aceeași coafură sau aceeași ținută, iar look-ul ei se află într-o dinamică permanentă.

Recent, Delia a postat în mediul online o imagine în stilul unui rock autentic. Machiajul, coafura și accesoriile, toate sunt în același ton și pare că Delia se simte foarte bine purtând această ținută. Artista a dat din nou dovadă de faptul că nu are limite atunci când vine vorba de stil și atitudine.

Delia și-a șocat fanii cu noul său look! Artista s-a întrecut pe ea de data aceasta
Delia și-a șocat fanii cu noul său look! Artista s-a întrecut pe ea de data aceasta

Ce părere au fanii despre schimbările de look ale Deliei?

Fanii sunt obișnuiți deja cu aceste schimbări dramatice ale Deliei, mărturisind deseori că rămân uimiți, însă, în același timp, văd acest lucru ca pe o normalitate.

„Cea mai frumoasă!”, „Superbă!”, „Doamne, Delia, ce curajoasă ești.”, „Cred că nu o să ne ajungă o viață să te vedem în diferite apariții”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Delia le primește zilnic de la fani.