De câteva săptămâni bune, francezii sunt în strada.

Aceștia au paralizat orașul după ce au aflat de planul lui Macron în ceea ce privește vârsta de pensionare. Deși mulți evită Parisul și Franța, implicit, pentru a călători în această perioadă, Delia a sfidat toate regulile.

Nu mai este niciun secret faptul că Delia este o împătimită a călătoriilor. Nu trece lună fără că vedeta să nu plece undeva, departe de casă. Acum, jurata „iUmor” este ocupată cu filmările noului sezon al emisiunii, așa că programul ei este destul de încărcat. Tocmai de aceea, alege să călătorească în Europa.

Destinația artistei de câteva zile este Parisul. Delia a decis să se răsfețe în orașul iubirii, doar că atmosfera nu este chiar una prietenoasă. Vedeta a surprins câteva imagini pentru fanii ei în care se vede agitația și haosul din oraș. Din fericire, Delia a ales și locații mai liniștite, unde se poate bucura de câteva zile libere.

Delia, prinsă în mijlocul protestelor din Paris. Ce imagini a surprins vedeta
social media

Delia este dependentă de călătorii

Protestatarii au lăsat în urma lor un haos de nedescris, iar gunoaiele zac pe stradă de zile bune. Jurata de la „iUmor” a prins aceste imagini tocmai pentru a le arăta urmăritorilor că nu au mereu motive să se plângă de România. Filmuțele au ajuns virale în online și au stârnit un val de reacții din partea internauților.

Delia speră ca anul acesta să aibă timp sufiecient pentru a ajunge în toate destinațiile pe care și le-a propus. Artista are câteva locații pe listă la care visează de ani buni. Din păcate, programul foarte aglomerat este cel care îi pune bețe-n roate.

Și, din păcate, tot programul și proiectele numeroase sunt cele care o împiedică să spună „da” emisiunii „America Express”. Delia și Răzvan sunt una dintre cele mai dorite echipe de către producători doar că, momentan, lucrurile nu s-au concretizat în această direcție.

@delia?

♬ original sound – Delia