Delia ne surprinde de fiecare dată cu stilul ei extravagant. Îi place să încerce lucruri noi întotdeauna și nu se teme de nicio schimbare. Fanii deja s-au obișnuit cu diva, însă ne surprinde de fiecare dată. De data aceasta, diva a apărut în fața admiratorilor ei cu o cu totul altă coafură.

Delia este adepta schimbărilor radicale și este dispusă să încerce orice atunci când vine vorba de vestimentație, coafură sau machiaj. Nu poate sta nimic în fața crativității sale și se declară o fană înrăită a look-urilor care emană foarte multă culoare.

Oriunde este prezentă, jurata de la iUmor apare de fiecare dată schimbată. Nu doar stilul extravagant atrage orice privire, căci Delia și-a cucerit fanii iremediabil cu atitudinea ei mereu pozitivă și optimistă. O vedem de fiecare dată cu zâmbetul pe buze și cu poftă de viață foarte mare. În câteva cuvinte, Delia reprezintă chiar ea un ”show” efervescent care îți ține în suspans toate simțurile.

Frumoasa artistă se numără printre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară. Este cunoscută în alte multe țări, având fani în multe colțuri ale lumii. Fie că este pandemie, fie că nu, Delia se bucură din plin de viață și de destinațiile exotice din întreaga lume. Este o împătimită a vacanțelor de lux, dar și a look-urilor extravagante.

Delia, o nouă tunsoare controversată! Cum arată vedeta cu breton și cu părul închis la culoare / FOTO

Delia, o nouă schimbare de look

Delia nu are limită atunci când vine vorba de schimbări de look. Încearcă orice-i cade în mână, iar look-urile sale sunt de fiecare dată fascinante de-a dreptul.

 

În mediul online, Delia este foarte activă și le arată fanilor săi mare parte din viața sa. Cum este o sursă inepuizabilă de inspirație, de data aceasta și-a suprins fanii cu un alt look, de data aceasta mai ”soft”. Diva a dat părul blond pe cel brunet și, pe lângă acest lucru, o vedem pe divă și cu breton.