Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România. Faima și banii au venit după mulți ani de muncă. Talentul și ambiția sunt cele mai mari calități ale ei. Fără ele, probabil Delia nu ar fi ajuns în punctul în care este acum. 

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu sunt căsătoriți încă din anul 2012. Ei formează unul dintre cele mai soldie cupluri din showbizul românesc. Mai mult, se pare că banii pentru cei doi îndrăgostiți nu sunt o problemă. Așadar, Delia și soțul ei își fac mai mereu timp pentru a pleca într-o vacanță exclusivistă și exotică. Cei doi au fost mereu trași la răspundere pentru faptul că cei doi cheltuie o grămadă de bani pe vacanțe. În cele din urmă, artista a confirmat totul.

social media

Cât costă o noapte la hotelul de 5 stele la care cei doi au fost cazați

În urma postărilor de pe pagina ei personală de Instagram, s-a remarcat faptul că Delia și soțul ei afacerist au optat pentru o vacanță în Republica Cehă, mai exact în Praga. Conform wowbiz.ro, o noapte la hotelul de 5 stele la care Delia și soțul ei au fost cazați, costă de la 243 de euro în sus. Mai exact, va trebui să scoateți din buzunar 12 milioane de lei vechi. Având în vedere că Delia și soțul ei stau mai multe nopți, putem preconiza cu câți bani au plecat aceștia de acasă.

În ce destinații luxoase va mai pleca Delia

Având în vedere că celor doi le plac zonele muntoase foarte mult, aceștia vor urca Munțții Alpi. Apoi, cei doi se vor întoarce în România pentru a participa la un festival celebru. Desigur că Munții Alpi nu vor fi ultima destinație pentru cei doi îndrăgostiți.

„Urmează să plecăm la munte, în Munții Alpi. După care mergem la plajă, Saint Tropez. După care ne întoarcem, festival, nebunie trei zile, ziua ta apoi. După care plecăm iar în Elveția, după care plecăm în Norvegia, facem trasee.

După care ne întoarcem și urmează Islanda, după care Scoția. După care ne întoarcem, în toamnă mai vedem ce și cum, e posibil să mergem la plajă pe undeva, de unde a plecat toată lumea.

După aceea mergem în New York, după care se face decembrie, avem treabă, în ianuarie mergem în Asia, iar în februarie mergem în Filipine, după care avem concerte de 8 Martie, după care mergem în Singapore, Bali și închidem cu Tokyo”, au spus cei doi soți în mediul online.