Nu mai este niciun secret faptul că Delia este dependentă de vacanțe. Artista a văzut aproape toată lumea și poate spune că sportul ei preferat este călătoritul. Delia are mereu un partener de aventură și anume, pe soțul ei. Cei doi au pasiuni comune și adoră să descopere lumea în doi.

Delia face ce face și mereu este plecată în vacanță. Vedeta a început filmările pentru noul sezon de „iUmor”, iar pauzele dintre audiții sunt preferatele ei. Jurata fuge de agitația din Capitală și își alege mereu cu grijă destinațiile în care să își reîncarce bateriile. Dacă până acum fugea pe continente îndepărtate, de data asta, Delia s-a oprit la Europa.

Artista și soțul ei, Răzvan petrec câteva zile departe de București. Cei doi au decis să exploreze Praga și să le arate și fanilor care este atmosfera de acolo. Delia este foarte pasionată de călătorii și împărtășește cu urmăritorii ei multe aspecte interesante din vacanțele ei. Jurata și-a creat și un cont de Instagram, special pentru această pasiune a ei.

Delia nu se uită deloc la bani. Cât plătește artista pe o singură noapte de cazare în Praga
Instagram

Delia alternează mereu locațiile exotice cu cele montane

Praga este un oraș ofertant pentru iubitorii de aventură, listă pe care se înscrie cu succes și Delia. Artista și soțul ei s-au asigurat că au parte de cele mai bune condiții și că se vor relaxa pe cinste. Astfel, potrivit celor de la wowbiz.ro, cei doi s-au cazat la un hotel de cinci stele. Cuplul nu se uită deloc la bani, iar pentru o singură noapte de cazare au scos din buzunar peste 280 de euro.

Praga nu este singura destinație de pe lista artistei. Chiar dacă are un program încărcat, Delia face tot posibilul să mai strecoare și vacanțe. Pentru perioada următoare, jurata de la „iUmor” are de gând să ajungă în Maldive și nu numai. Munții Alpi sunt pe lista ei de ceva timp, mai ales că îi place foarte mult să facă drumeții.