Delia Matache nu ține cont de sezon sau de criza financiară când vine vorba de vacanțe. Vedeta își face toate poftele când vine vorba de cea mai mare pasiune pe care o are.

A ales Coasta Amalfi

Delia este o adevărată împătimită a călătoriilor. Aproape în fiecare lună, vedeta își face bagajele și se îndreaptă alături de soțul ei spre o nouă destinație. De data aceasta, artista a ales o vacanță într-una dintre cele mai frumoase destinații ale lumii. La doi pași de România, în Italia, Delia a optat pentru Coasta Amalfi, Positano.

Regiunea este deseori aleasă de bogații lumii pentru petrecerea unei vacanțe de vis. Cei mai mulți ajung aici de dragul peisajului spectaculos. Coasta Amalfi are numeroase formațiuni abrupte, iar orașele cu imobile colorate felurit sunt ridicate chiar pe versanți.

Plimbarea pe străduțele înguste ale acestora este o reală plăcere pentru oricine. De altfel, plajele și golfurile Coastei Amalfitane sunt de-a dreptul impresionante.

Grădinile sau terasele devin un loc ideal pentru turiștii dornici de a se bucura de un prânz cu preparate specifice locului. Neapărat la pachet cu meniul, vine și renumitul lichior Limoncello, originar din acest colț al Italiei.

Delia se bucură din plin în aceste zile de frumusețile Italiei, dar și de temperaturile ridicate din zonă. Vedeta a publicat pe contul ei de Instagram, imagini de colecție din această destinație.

Cei care doresc să viziteze Coasta Amalfi trebuie să pună la bătaie un buget pe măsură. La un hotel de 4 stele de pe Coasta Amalfitană te poți caza cu aproape 600 de euro de persoană pentru 7 nopți. În acest preț nu este însă inclusă și masa. Astfel, pentru mesele zilnice, dar și pentru activități extra trebuie să ai un fond de rezervă.

Delia a vizitat împrejurimile și a făcut câteva drumeții pe coastele versanților. A poposit și în câteva magazine locale de suveniruri.