Delia va avea o fetiță!

Delia Matache a dat vestea cea mare! Îndrăgita artistă va avea o fetiță. Delia și-a surprins fanii atunci când a postat imaginile cu previziunea în mediul online. Le cei 40 de ani ai săi, Delia nu are un copil. Însă, artista nu exclude acest lucru. Totuși, iată cum și-a testat vedeta teoria. 

Delia este una dintre cele mai îndrăgite și talentate artiste de la noi din țară. La cei 40 de ani ai săi, artista nu are copii. Toată lumea s-a întrebat care este motivul și de ce nu are de gând să devină mămică. Totuși, acest lucru nu se știe când se va întâmpla, însă, vedeta a postat în mediul online mai multe imagini care au luat fanii prin surprindere. Din acele imagini reiese faptul că artista va avea o fetiță atunci când se va decide să aducă un copil pe lume.

social media

Delia va avea o fetiță

Nu, Delia nu este însărcinată. Dar, cu toate acestea, artista va avea o fetiță în viitor. Recent, artista a postat în mediul online un videoclip în care a făcut un „test” băbesc din care a aflat sexul copilului. Acest test presupune legarea unui inel de o ață care trebuie pus deasupra palmei. Dacă inelul se va învârti, atunci a însemna că vei avea o fetiță. Dar, dacă inelul se va balansa stânga-dreapta, înseamnă că vei avea un băiat.

Așadar, artista și-a făcut și ea acest test și se pare că inelul s-a învârtit. Deci, în viitor, artista va avea o fetiță. Cu toate că Delia a susținut mai tot timpul că încă nu este pregătită de a avea un copil, artista părea foarte entuziasmată la aflarea veștii.

Delia, despre ideea de a fi mămică

Cu toate că Delia are 40 de ani, artista nu simte nevoia de a aduce pe lume un copil. Ea a vorbit de mai multe ori despre acest subiect și a mărturisit că această lume nu este un loc sigur pentru a avea un copil.

„Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc’’, a declarat Delia în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.