Crăciunul este o perioadă specială în viața fiecăruia dintre noi, un moment în care ne adunăm în jurul celor dragi pentru a ne bucura împreună de magia sărbătorilor.

Pentru Delia Matache, talentata cântăreață română, Crăciunul acesta a fost cu atât mai special, deoarece și-a petrecut timpul alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, și de părinții săi, Gina și Ion Matache, într-un loc exotic – Spania.

Cu această ocazie, fanii cântăreței au avut ocazia să vadă pentru prima dată, după cinci ani de la renunțarea sa la călugărie, pe tatăl Deliei.

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Această frumoasă blondă a reușit să-și creeze o carieră frumoasă în industria muzicală prin muncă asiduă și talent înnăscut. Cu piese de succes și participări la emisiuni de televiziune, Delia a devenit rapid un nume de referință în lumea muzicii românești.

Atunci când timpul îi permite, Delia nu ratează ocazia de a se bucura de momente de relaxare în vacanțe exotice alături de partenerul ei de viață, Răzvan Munteanu. Această călătorie din perioada Crăciunului nu a făcut excepție, artista profitând de timpul liber pentru a petrece împreună cu familia sa.

Reuniunea de Crăciun în Spania

Pentru Delia, Crăciunul este un moment în care familia este pe primul loc, de aceea artista a dorit să aibă aproape și părinții săi, Gina și Ion Matache. Aceasta a decis să îi surprindă și să îi ducă într-o vacanță în Spania, unde au petrecut împreună momente de neuitat. Ei au ales un loc deosebit pentru a sărbători această perioadă specială, iar rezultatul nu a fost altul decât un Crăciun magic și plin de iubire.

Delia și mama sa, Gina, nu și-au putut ascunde fericirea pe rețelele sociale, unde au împărtășit cu urmăritorii lor câteva imagini din vacanța lor în Spania. Însă surpriza cea mai mare pentru fanii Deliei a fost imaginea în care apare și tatăl său, Ion Matache. Acesta a arătat total diferit în comparație cu cum îl știau fanii în urmă cu cinci ani, înainte de a renunța la călugărie.

În anul 2004, la vârsta de 40 de ani, Ion Matache s-a călugărit și a plecat pe Muntele Athos, o decizie care a surprins pe mulți. Înainte de această transformare radicală a vieții sale, tatăl Deliei era un ateu convins. Cu toate acestea, întâlnirea cu un preot din Piatra Neamț i-a schimbat complet percepția asupra credinței.

Ion Matache a mărturisit că până la vârsta de 40 de ani nu a crezut în existența lui Dumnezeu. Acesta a pășit pentru prima dată într-o biserică în acel an și a avut o experiență care i-a schimbat viața. Contactul cu preotul Gherasim din Piatra Neamț a fost determinant în transformarea lui Ion Matache. După întâlnirea cu acest preot, viața sa s-a schimbat în moduri pe care nu și le-a imaginat vreodată.

Deși petrecuse cinci ani într-o mănăstire pe Muntele Athos, tatăl Deliei a decis să renunțe la călugărie și să se întoarcă la viața sa dinainte. Această decizie a fost în întregime atât a lui, cât și a familiei sale, care l-a sprijinit în toate alegerile sale.