Delia Matache nu prea obișnuiește să primească musafiri. Acest lucru a fost declarat chiar de către artistă în momentul în care a fost întrebată de Mihai Morar dacă cheamă oameni la ea acasă.

Se pare că printre motivele pentru care Delia preferă să nu-i calce cineva pragul se numără și faptul că persoanele care vin în vizită uită să mai și plece. De asemenea, artista detestă ca musafirii să facă firimituri în locuința sa, dar și să scrumeze pe lângă scrumieră.

Deliei Matache nu-i place să primească musafiri

@florentina_vaida

#vaidaflorentina #foryou

♬ suono originale – Vaida

„Nu prea (cheamă oameni acasă). Pleacă greu, fac firimituri și scrumează prost. I hate!” a declarat Delia Matache

Delia Matache adoră să călătorească

În ciuda faptului că nu îi place să primească vizite, Delia este o fire prietenoasă. Într-o călătorie de-a sa, artista s-a împrietenit cu un bărbat din Jamaica. Delia Matache obișnuiește adesea să călătorească alături de soțul său Răzvan. Vedeta nu ține. numărul călătoriilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului, dar șite cert un lucru: își dorește ca în viitorul apropiat să poată vizita Islanda.

„Nu am hartă să bifez pe unde am mers, știu în mare pe unde am fost, dar mai repede îți zic pe unde nu am fost. Trebuie să ajung neapărat în Islanda pentru că sunt niște peisaje de vis și trebuie să găsim vreo 10 zile pentru aia și să închiriem o mașină și să o luăm frumos cum trebuie.Vreau să văd multe lucruri acolo. Nu știu de ce, Peru. Hawai mă atrage, e tare, e mare și munte.”a declarat Delia în cadrul unui podcast cu Micutzu.

Printre destinațiile pe care nu ar mai vrea să le viziteze se numără și Turcia, o destinați ce nu prea a fost pe gustul artistei.

N-aș mai merge în zone din Turcia, gen Antalya, pentru că nu ai ce să faci acolo, nu e nici marea mișto. E genul ăla de all inclusive cu foarte mulți oameni. Dacă mă gândesc la o țară nu aș ști ce să spun. Până și în Germania m-aș întoare. M-aș duce pe munți.”a declarat Delia în cadrul unui interviu