Delia Matache, criticată dur de fani.

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din țară. De multe ori abordează un stil nonconformist în ceea ce privește look-ul personal. O fotografie recent apărută în mediul online i-a uimit pe internauți care au avut imediat ceva de spus. Îmbrăcămintea purtată de cântăreață i-a adus multe critici pentru felul în care arată. 

Delia, sume uriașe de bani când vine vorba de îmbrăcăminte

Nu este niciun secret pentru nimeni faptul că Delia preferă ținutele nonconformiste, dar alegerile frumoasei vedete vestimentare continuă să stârnească ample reacții printre fani, așa cum s-a întâmplat și recent.

Delia a recunoscut în nenumărate rânduri că are o pasiune pentru cumpărături și adoră tot ce este mai ieșit din comun. Nu-i place să aibă un stil vestimentar monoton și de cele mai multe ori, iese în evidență prin ținutele sale. Tinerii îi apreciază look-ul său ieșit din comun și reușește să fie un exemplu pentru ceilalți.

Celebra cântăreață cheltuie sume uriașe de bani pe haine și accesorii, iar încălțămintea sa valorează extrem de mult. Delia a reușit să șocheze internauții cu o haină de blană.

Ce au avut de spus fanii artistei

Mereu în centrul atenției, Delia a făcut publice pe social media câteva fotografii în care apare purtând o haină din blană galbenă. Bineînțeles că, ținuta a fost completată de niște ochelari de soare, iar internauții n-au ezitat să nu reacționeze.

Sursa: Instagram

Poza postată de blondină se pare că i-a împărțit pe fanii artistei în două tabere. O parte dintre aceștia nu au ezitat să îi scrie comentarii răutăcioase artistei.

„Afară sunt 50 de grade și tu te îmbraci cu blana de oaie verde.”, „Ai înnebunit, maică!”, „E friguț rău la tine.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

În timp ce alții, nu au ezitat nici măcar pentru o clipă să o complimenteze.

„Pe zi ce trece ești mai frumoasă!”, „Știi ce-mi place la tine? Că ești frumoasă natural. Bravo ție.”, au apreciat alți internauți

Nu este pentru prima dată când Delia este criticată de către urmăritorii ei, pentru ținutele pe care artista alege să le poarte.
Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.