Reclamă
Reclamă

Delia este o cântăreață și o vedetă de televiziune foarte cunoscută, care a reușit să impresioneze publicul larg prin talent dar și prin stilul vestimentar controversat. Din acest punct de vedere, este o apariție  foarte îndrăzneață și nu se sfiește să dezvăluie diverse ținute nonconformiste, indiferent de ocazie.

Artista s-a gândit sa își vândă câteva articole vestimentare din propria garderobă, în cadrul târgului Detox + Market., astfel încât,  dacă va numărați printre doritorii care vor să îi îmbrace ținutele, acum aveți ocazia să o faceți.

Delia nu a urmărit niciodată să fie în trend ci să îmbrace ținutele care o reprezintă. Ea vrea să fie cât ma comodă și sigură pe ea în hainele pe care le poartă. Artistei nu îi este teamă să încerce combinații cât mai nonconformiste si de cele mai multe ori, depășește limita normalului și iese din tipare, de aceea mulți o consideră ciudată. Prin stilul său vestimentar, vedeta vrea doar să dea dovadă de originalitate, ceea ce inspiră și oferă curaj și altor tinere să îndrăznească să se exprime prin outfit.

Vedeta este foarte admirată pentru cariera sa muzicală dar și pentru stilul impunător și relația pe care o are cu publicul. Delia obișnuiește să își cumpere haine de la Tokyo și Bangkok iar brand-urile prin care se remarcă o ajută in mod evident să iasă din anonimat. Ținutele de la Ashish, KTZ, Manish Arora sau Wonder Anatomie sunt cele care o reprezintă.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro