Motivul pentru care Delia nu vrea să dea autografe și să facă poze cu fanii.

Delia a vrut să scoată în evidență un detaliu important pentru fanii ei, în legătură cu concertele sale. Jurata de la „iUmor” a dat clar de înțeles că dorește să păstreze distanța față de fani. Delia nu va da autografe și nici nu va interacționa cu fanii după concert.

Cu toate că restricțiile anti-Covid-19 au fost ridicate de către autorități, Delia încă dorește să păstreze distanța față de alte persoane, mai ales la concerte. Artista și-a anunțat fanii că nu va exista nicio sesiune de autografe sau fotografii după concertele ei din această perioadă.

social media

Delia nu dorește să interacționeze cu fanii după concert

Recent, jurata de la „X Factor” și-a informat fanii cu privire la decizia pe care a luat-o. Ea le-a explicat care este motivul pentru care nu va împărți autografe și nu va face poze cu fanii. De asemenea, artista a mai spus că simte nevoia de a avea grijă de sănătatea sa și a celor din jur, având în vedere că încă nu a dispărut coronavirusul.

Totuși, se pare că decizia artistei este lesne de înțeles. Jurata de la „iUmoor” a precizat că această decizie se datorează faptului că după concert, se strâng sute de oameni la sesiunile de autografe. Deliei îi este aproape imposibil să mulțumească pe toată lumea. În cele din urmă, cântăreața a cerut să i se respecte decizia.

„Nu cred că ar fi indicat să rămânem după eveniment la autografe, pentru că se creează o îmbulzeală de 200 de persoane. Încă trăim într-o perioadă nesigură din punct de vedere al sănătății, așa că nu încurajez și nu-mi doresc să rămân în spații extrem de aglomerate, în care să ne luăm în brațe, să ne pupăm …. Dar vă iubesc!

Și cu și fără răceli, n-am cum să fac fizic fotografii cu sute de oameni. Sper că înțelegeți asta. Nu de asta merg în concerte, nu e ăsta principalul motiv pentru care merg. Înțeleg că e plăcut să facem poze și că e nice, că e o amintire drăguță, dar venim pentru concert.”, a explicat Delia, pe contul ei personal de Instagram.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.