Delia a demonstrat încă o dată faptul că se poate încadra cu brio în topul celor mai controversate apariții de la noi din țară. Artista ne-a obișnuit cu stilul ei ieșit din tipar, chiar și cei mai înrăiți fani ai ei sunt puși în dificultate uneori în a-i înțelege stilul vestimentar. Cu numai câteva minute înainte, Delia și-a șocat din nou admiratorii cu o nouă apariție.

De data ceasta, Delia ne-a surprins cu o ținută formată dintr-o rochie lungă cu paiete, un trenci la fel de lung și, bineînțeles, un detaliu care a făcut-o pe Delia să iasă din tipar din nou. Mai exact, alături de niște botine aurii, artista a mai adăugat și un ciorap… pe cap.

Această apariție a stârnit o mulțime de reacții în mediul online, iar fanii nu s-au arătat prea încântați de alegerea artistei.

„Esti atat de frumoasa si talentata, dar de ce ti-ai pus ciorapul ala pe cap? De unde mai provine si ,,moda” asta? Maine, poimaine vedem toate pitipoancele cu ciorapi pe cap 😅😂😂😂😂😂”/ „Vin sărbătorile nu Halloween😂”/ „Spargi vreo bancă?😂”/ „Mode moderne cum ar zice cineva 😂😂😂 prea moderne”/ „Nu știu pe cine vrei sa copiezi,dar nu îți iese!Fii tu naturala ,ca te prinde mai bine!Esti atât de frumoasa,de plăcută,și nu știu de ce ascunzi tot ce ai mai frumos!Dacă asta consideri tu ca e moda, cu ciorap tras pe cap, atunci ,no comment!😂”/ „Ținuta e foarte tare 🔥 însă dresul acela pe cap…nu e ok de promovat 😐”, sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor.

Delia, încă o pariție atipică pe Instagram! Fanii artistei au rămas șocați: „Spargi vreo bancă?” / FOTO
Instagram
Delia, încă o pariție atipică pe Instagram! Fanii artistei au rămas șocați: „Spargi vreo bancă?” / FOTO
Instagram

Delia Matache, adepta accesoriilor extravagante

Știm cu toții că Delia plătește o avere pe piesele sale vestimentare, dar și pentru accesorii. În cadrul ultimei ediții „iUmor”, Delia l-a șocat din nou pe colegul său, Mihai Bendeac, după ce și-a cumpărat un choker care costă o mică avere.

În momentul în care Bendeac a văzut prețul accesoriului de pus la gât, a avut o reacție în propriul stil caracteristic.

„Ai la gât o chestie care este formată din niște mici bucățele de plastic, pe care scrie: Balenciaga. În mod normal, știi, când e ziua unei comune, se face bâlci dintr-ăla, unde se vând tot felul de de-astea. Ăsta, ca și cost de producție, nu are cum să fie mai mult de 2 dolari”, a spus Mihai Bendeac.

„Gata, am găsit! Băi, lasă-mă! Nu se poate, bă! 3.000 de lei, bă?! 3.000 de lei?!”.