Delia nu are deloc gusturi rele când vine vorba de bărbați.

Fără doar și poate, Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Deși mulți visează la ea, artista este demult într-o relație cu Răzvan Munteanu. Căsnicia celor doi poate fi un exemplu pentru fani, mai ales că nu se completează doar pe plan personal.

Delia și Răzvan Munteanu sunt exemplu de „așa da” atunci când vine vorba de cuplu, relație și familie. Cei doi sunt extrem de activi pe plan profesional, dar nu neglijează nici planul personal. Delia și Răzvan formează o echipă pe cinste și se completează din toate punctele de vedere. Cei doi se înțeleg din priviri, așa că, de multe ori, cuvintele sunt de prisos.

Delia își organizează timpul astfel încât să nu uite nici de fanii ei din online. În ultima vreme, aceasta este foarte activă pe TikTok, acolo unde încearcă fel de fel de provocări. La un moment dat, a ajuns la ea un filtru care o provoca să fie extrem de sinceră. Și anume, să aleagă un bărbat cu care s-ar căsătorit.

Delia i-ar spune oricând „adio” lui Răzvan Munteanu. Cu ce artist s-ar căsători artista, fără să stea pe gânduri

Delia a făcut ravagii pe TikTok

Opțiunile au fost extrem de diverse. De la Harry Styles la Snoop Dogg, Delia a trebuit să aleagă dintre unii dintre cei mai cunoscuți bărbați din lume. Alegerea unuia singur nu a fost deloc ușoară, așa că artista a mers pe mai multe variante.

La final, aceasta i-a ales pe Harry Styles, Liam Hemsworth și Bradley Cooper. Dacă este să judecăm după alegerile făcute, putem spune că nu a avut deloc gusturile rele. Evident, totul a fost făcut spre amuzamentul fanilor și nu trebuie luat în serios.

Până acum, de când sunt împreună, Delia și Răzvan nu au avut deloc probleme în cuplu. Cei doi au știut cum să managerieze fiecare problemă și să fie suficient de maturi, în tot.

@deliaVtm!!!!!!!!

♬ Pony – Ginuwine

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.