Delia Matache este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Până la vârsta de 38 de ani, artista a evoluat foarte mult profesional și a fost implicată în mai multe proiecte. Cunoscută ca membră a trupei N&D, vedeta a decis, în urmă cu ceva ani, că își va continua cariera muzicală singură.

După succesul pe care l-a avut alături de Nick, Delia a rămas la fel de îndrăgită. Stilul ei, excentric și diferit față de al altor interprete de la noi, au separat-o pe artistă de mulțime. Toată lumea știe deja că soția lui Răzvan Munteanu se bucură de un imens succes.

Care este secretul trupului perfect?

Delia are un trup de invidiat și nu se sfiește să împartă acest atu cu publicul său. Corpul vedetei este unul foarte lucrat, iar jurata de la X Factor și-a dezvăluit secretele. Fosta solistă de la N&D face foarte mult sport. O iubitoare a călătoriilor și a plimbărilor, Delia aleargă zilnic în parcul de lângă locuința sa.

Dacă nu poate ieși la alergat în parcul Herăstrău din capitală, soția lui Răzvan Munteanu face sport acasă. Alergarea pe bandă este unul dintre secretele picioarelor bine lucrate ale Deliei.

Delia dezvăluie ce dietă ține! Care este secretul trupului ei perfect?

Mai nou, aceasta a început și un program de antrenament și este ghidată de către un profesionist care se prezintă personal în casa artistei.

Un alt secret este că vedeta face foarte multe drumeții. Aceasta și-a exprimat de foarte multe ori pasiunea pentru plimbările pe munte. Escaladează, se urcă până în vârf și face asta atât pentru pasiunea sa, cât și pentru a-și lucra mușchii.

Ce diete a ținut Delia de-a lungul vieții?

Jurata de la iUmor mărturisește sincer că nu poate să țină nicio dietă. Delia Matache a declarat că este un mare fan al carbohidraților și, din această cauză, nu a putut ține vreodată o dietă. O singură dată a încercat să respecte un regim alimentar.

Dieta ketogenică, un regim bazat pe consumul de grăsimi, este singura dietă pe care soția lui Răzvan Munteanu a ținut-o, însă nu mai mult de 48 de ore. Vedeta s-a declarat pasionată de acest subiect, a povestit că citește mult despre aceste lucruri.