Delia și-a pus fanii pe gânduri cu cele mai recente declarații. Vedeta de la Antena 1 pare că nu mai este deloc mulțumită de felul în care se desfășoară lucrurile la „iUmor”. Și, pentru că este extrem de sinceră și asumată, a decis să spună tot ceea ce o deranjează.

Delia este una dintre cele mai longevive vedete de la Antena 1. De aproape 10 ani, aceasta este implicată în fel de fel de proiecte ale trustului. Atunci când nu este la masa juraților de la „X Factor”, fanii o pot privi la „iUmor”. Din 2016 și până în prezent, Delia și Cheloo au fost cei mai constanți jurați, dar se pare că lucrurile încep să se clatine.

În cel mai recent sezon, juraților li s-au alăturat Nelu Cortea și Cătălin Bordea, câștigătorii „America Express”. Cei doi nu prea sunt adepții roast-urilor, iar unele dintre momentele pe de scena „iUmor” sunt foarte greu de privit. Deși are ani de zile în această ipostază, Delia pare că s-a cam săturat de ceea ce se întâmplă în emisiunea în care este jurată.

Delia calcă pe urmele lui Bendeac?! Artista vrea să plece de la „iUmor”. „Nu mai pot să rezist” social media

Delia: „Am ajuns la un nivel de saturație”

Recent, artista a postat un mesaj pe Instagram prin care a fost destul de explicită. Vedeta a spus că trece printr-o perioadă în care roast-urile nu i se mai par deloc amuzante. Ba chiar o încărcă cu negativitate, sentiment pe care îl respinge total din viața ei. Delia a subliniat și faptul că poate fi doar o perioadă mai dificilă din viața ei, însă, un lucru știe sigur. Și anume, acela că nu vrea să mai audă, deloc, astfel de glume.

„Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul. Nu mai pot să rezist la un alt roast.

Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt. Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea”, a spus Delia.

Soțul ei o susține în orice decizie ar lua, ba chiar a clarificat mesajul artistul. Răzvan Munteanu a spus pentru cancan.ro că nu este, neapărat, vorba de a părăsi formatul. Ci, pur și simplu, va alege să acționeze precum Cheloo. Atunci când nu îi convine ceva, să se ridice de la masă și să plece.