Delia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta uimește pe toată lumea cu stilul său și, când apare în peisaj, toate privirile sunt ațintite asupra ei. Așa cum o știm, într-o continuă schimbare din punct de vedere fizic, artista nu încetează să ne surpidă din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Se pare că a spus ”adio” părului blond, căci de acum jurata de la ”iUmor” a luat cu asalt un look nou, cu totul diferit.

Delia este recunoscută pentru stilul ei extravagant și pentru faptul că de fiecare dată adoptă un alt look. Niciodată nu rămâne în pană de idei, așa că de data aceasta artista dat frâu liber imaginației.

Dacă ultima dată am văzut-o cu părul negru și cu breton, acum frumoasa cântăreață a adoptat un look total diferit, mult mai nebunatic și colorat.

Delia, o nouă schimbare de look

Delia este foarte activă pe rețelele de socialziare și ține legătura cu fanii ei permanent. Fie că este vorba de schimbări în plan profesional, fie că este vorba de schimbări de look, artista le trasmite totul fanilor săi. Ultima sa apariție a fost cu totul specială, pentru că diva noastră a luat cu asalt cea mai nebună idee care i-a venit în cap.

Dacă am văzut-o pe Delia, într-un timp foarte scurt, cu multe coafuri extravagante, iată că acum artista a trecut la un nivel superior, schimbânu-și culoarea părului la un interval de timp la fel de scurt. Puțin roz, puțin albastru, puțin roșu, iar magia s-a produs.

Delia a optat, de aceastaă dată, pentru un look ieșit din comun, foarte colorat și țipător. Bineînțeles, pentru fanii eu nu este nicio surpriză, dat fiind faptul că artista nu spune niciodată pas unor astfel de look-uri.

Delia a uimit pe toată lumea cu un nou look ieșit din comun! Ce și-a făcut artista / FOTO

Delia are operații estetice?

De fiecare dată o vedem pe Delia în cea mai bună formă. Fără să aibă măcar un kilogram în pus, artista arată impecabil din cap până în picioare. Partea corpului care atrage cel mai mult atenția este posteriorul divei care, după opinia multor, ar spune că este operat.

Diva neagă toate aceste afirmații și declară că este cât se poate de naturală.

”Tipule, ăsta nu este implant! Niciodată! Da, este o chestiune de perspectivă, de cum stai, întotdeauna. Logic!”, le-a transmis jurata de la ”X Factor” cârcotașilor.