Reclamă
Reclamă

Deliei nu îi place să urmeze tradiția de a face curătenie generală primăvară, ci a ales să facă asta toamna. Evident, nu vorbim despre curățenia propriu zisă, ci de una atipică, în dulap. Artista a ales să facă ordine la accesorii și până și ea a rămas uimită de ceea ce a putut să cumpere, la un moment dat.

Nu mai este niciun secret faptul că Delia este una dintre cele mai excentrice artiste de la noi din țară. Niciodată nu i-a plăcut să se supună regulilor sau „normalului” altora, așa că a decis să trăiască fix așa cum se simte mai bine. Dincolo de mesajul pe care îl transmite prin intermediul pieselor, artista a decis să își contureze și un stil care să o reprezinte 100%.

Cei care o urmăresc de ani buni, știu că aceasta investește o mare sumă de bani în haine și accesorii, ceea ce este foarte normal pentru un artist de talia ei. Însă, Delia nu se mulțumește cu orice haină, vrea să surprindă mereu și să pună mâna pe unele dintre cele mai „nebune” piese vestimentare cu care să șocheze publicul.

Delia, surprinsă de propriile achiziții

De obicei, stilul ei vestimentar este destul de greu de înțeles și acceptat de către cei din jur, de unde și criticile constante pe care le tot primește în mediul online. Evident, asta nu o demoralizează, ci o motivează să ducă totul la maxim. Drept dovadă, de-a lungul timpului, artista și-a cumpărat fel de fel de accesorii ale căror sens nu-l mai vede deloc acum.

Reclamă

Delia a scos totul din dulap. Cum arată cele mai ciudate accesorii pe care le-a colecționat, până acum

La o simplă intenție de a face curat în dulap, Delia a găsit o mulțime de accesorii, unele pe care nu le-a purtat niciodată, iar altele pe care nu și le poate explica. Deși, probabil, la vremea respectivă i s-au părut interesante, acum nu ar mai putea purta așa ceva.

Delia a scos totul din dulap. Cum arată cele mai ciudate accesorii pe care le-a colecționat, până acum

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro