DEia este una dintre cele mai excentrice vedete de la noi din țară. Are o mulțime d fani în mediul online și se mîndrește cu o carieră în muzică așa cum alții doar îndrăznesc să viseze. Blondina este o aventurieră, iubește adrenalina și îi place să exploreze locuri noi și să încerce cele mai inedite experiențe. Soțul ei, Răzvan Munteanu, i se alătură în fiecare aventură.

Cei doi se potrivesc de minune și împărtășesc aceeași pasiune: călătoria. Pe lângă faptul că este soțul Deliei Matache, omul de afaceri care deține și un club din Centrul Vechi al Bucureștiului, este managerul cântăreței. Acesta este în spatele tuturor proiectelor muzicale de mare amploare. Blondina este cunoscută drept vedeta care are cele mai spectaculoase show-uri din România.

Care sunt temerile vedetei?

De fiecare dată Delia ne-a obișnuit cu o transparență ieșită din comun. Nu îi este teamă să recunoască faptul că este vulnerabilă cu privire la anumite lucruri și, mai mult decât atât, le povestește fanilor ei despre aceste lucruri. Știm că este o iubitoare a vacanțelor exotice, fapt pentru care acasta a dezvoltat și anumite frici legate de acele locuri în care se află tot felul de animale care nu se găsesc la noi în țară.

Artista a mărturisit în această seară care sunt fricile cu care se confruntă în viața sa. Delia Matache le-a povestit fanilor ei prin câteva videoclipuri postate pe Instastory, care sunt lucrurile de care se teme. Artista a distribuit mai multe imagini cu insectele și șopârlele care sunt la tot pasul în vacanța sa exotică.

„Mi-e frică de pești, mi-e frică de insecte, de raci, mi-e frică de de toate. Dar nu mi-e frică rău, mi-e frică așa un pic, așa… Am un stres mic. Eu sunt în armonie cu natura, iubesc natura, dar nu îmi place să știu că acolo unde dorm, în cuib, am pe plasa patului moluște”, a mărturisit vedeta pe contul de Instagram.

Se pare că Deliei nu îi place ca atunci când se află în apă și aceasta este foarte limpede, iar prin ea se văd toate vietățile care mișună prin jurul corpului ei. Pe fundal se aude vocea soțului ei care o încurajează pe vedetă să își înfrunte temerile.