Delia nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Vedeta este recunoscută pentru modul ei sincer de a spune lucrurilor pe nume de fiecare dată. Nu se teme să își exprime punctul de vedere, indiferent de cât de dureroase ar fi cuvintele sale. Așa s-a întâmplat și de data aceasta.

Jurata de la iUmor petrece extrem de mult timp pe rețelele sociale. Postează zilnic Story-uri, pentru a-i ține pe fani la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața. Cântăreața are mii de urmăritori, care o admiră și care o susțin de fiecare dată. Chiar dacă este iubită de multă lume, nu toți au o au la inimă pe îndrăgita artistă.

Delia: „Bârfiți mai puțin”

Unii oameni pur și simplu nu se pot abține și o vorbesc de rău. Sunt momente în care ea nu ține cont de gurile rele. De data aceasta, nu a fost cazul. Delia și-a ieșit din minți și și-a vărsat nervii pe Instagram. Admiratorii ei o știu drept o persoană calmă, dar se pare că atunci când sunt întrecute limitele, ea nu poate să tacă.

Delia a răbufnit pe Instagram. Cine a supărat-o atât de tare pe vedetă: „Bârfiți mai puțin”
Instagram

Ei bine, blondina le-a transmis un mesaj dur celor care se ocupă de imaginea vedetelor din România. Le-a spus hairstyliști-lor și make-up artiștilor că tot ceea ce vorbesc între ei se aude mai departe. Din câte a dat de înțeles, aceștia au vorbit rău despre ea, iar toate acele cuvinte au ajuns și la urechile sale. Delia este profund dezamăgită de atitudinea lor și de răutatatea de care au dat dovadă. Astfel că le-a transmis un mesaj pe care speră să îl vadă.

„Bârfiți mai puțin pentru că oricum se află tot ce vorbiți. Oricum duceți vorba mai departe foarte urât, de la unul la altul, de multe ori înțepați și sperați să obțineți un rezultat satisfăcător de bârfă. Nu vreți să știți cât de nasoală este ipostaza în care auzi chestii pe care nu vrei să le asculți despre diverși artiști, alți hairstyliști, make-up artiști, fotografi..Nu mai faceți asta.”, a spus Delia pe Instagram.