Delia este una dintre vedetele care a conștientizat că statului de jurat al unei emisiuni vine la pachet și cu animite responsabilități. Artista a atras atenția, de nenumărate ori, că ceea ce se întâmplă adesea pe scena de la „iUmor” nu este deloc ok și că nu ar mai trebui să fie tolerat.

De la o vreme, Delia tună și fulgeră, atât în online, cât și la TV. Vedeta a fost mereu o susținătoare a curentului feminist, doar că acum simte că nu mai face față. Aflată la masa juraților de la „iUmor”, Delia le-a văzut pe toate și, deși este foarte indulgentă, un singur lucru nu mai poate tolera.

Pe scena de la „iUmor” s-au perindat, de-a lungul timpului sute de aspiranți la marele premiu. Ca în orice concurs, unele glume sunt mai bune, altele nu zmulg hohote de râs. Delia și-a propus ca sezonul acesta să fie mult mai tranșantă, mai ales că s-a săturat ca femeile să fie mereu personaje în glumele misogine.

Delia a pus piciorul în prag. Ce a făcut-o pe artistă să nu mai „guste”, sub nicio formă, glumele misogine
Instagram

Delia i-a luat apărarea, la un moment dat, Danielei Crudu

Episodul în care Monica Bârlădeanu a fost ținta glumelor de prost gust a activat-o foarte tare pe vedetă. Delia consideră că nu este deloc la modă ca cineva să își bată joc de femei, chiar dacă este vorba de o glumă. Artista și-ar dori foarte mult ca în această mișcare să fie susținută vehement și de alți colegi de breaslă.

„Pot să am diverse reacții și să nu fie toate difuzate. Că nu e timp, nu că ar fi o problemă. Uneori, simt că toleranța mea nu mai există și atunci mai spun lucruri. Încerc să motivez prezența mea acolo și prin treaba asta cumva. Mi se pare că alții nu o fac deloc și cred că e necesară.

Nu știu dacă educă pe cineva, dar mai trage câte un semnal de alarmă. Trebuie să tragem un semnal de alarmă și pentru tot ce înseamnă bullying, agresiune, violență domestică. În momentul ăsta în care vorbim, o femeie este bătută undeva”, a spus Delia într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars.