Delia este una dintre artistele care de-a lungul timpului și-a creat un stil inconfundabil. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că aceasta investește zeci de mii de euro în piesele vestimentare, dar fără spiritul ei fashion nimic nu ar fi fost posibil. Stilul Deliei nu este înțeles de toată lumea, iar asta se vede din zecile de comentarii pe care le primește în online.

Delia, criticată că este mult prea imatură

Aparițiile Deliei merită nota 10 de fiecare dată, dar asta nu înseamnă că nu există și cârcotași. Artista are un dressing impresionant în care se regăsesc sute de piese statement cu ajutorul cărora Delia face ținute spectaculoase. Artista are o echipă de profesioniști care se ocupă de aparițiile ei, dar se descurcă și pe cont propriu.

Instagramul și TikTok-ul Deliei sunt terenul perfect de aruncat cu replici dure. Imaginile ei, oricât de cuminți ar fi, tot stârnesc un val de reacții. Delia s-a pus de mai multe ori la mintea celor care au criticat-o și le-a închis gura cu niște replici usturătoare. Dacă până acum obișnuia să le dea seen tuturor, de data asta le-a răspuns cât se poate de clar urmăritorilor.

Artista a închis gura tuturor cu un simplu videoclip

Artista a împlinit anul acesta 39 de ani, dar are în continuare suflet de copil. Nu toți urmăritorii ei sunt de acord cu asta. Unii o critică și consideră că nu face lucruri potrivite vârstei ei, orice ar însemna asta. Artista a primit un comentariu la care a decis să răspundă, pe TikTok.

”Ce vrei, Delia, asta e viața… ai 50 de ani de acum, vrei să mai fii femeie serioasă. Las-o așa… oricum ai 5 ani”.

Artista a recunoscut de fiecare dată când a avut ocazia că îi place să copilărească. Delia dă în mintea copiilor de fiecare dată când are ocazia și îi place la nebunie să petreacă timp cu nepoții ei.

”Care e logica acestei propoziții? Dar ce-a vrut să zică autorul, adică ce te necăjește, ce ar trebui să înțelegem din asta? Care ți-e problema, omule? Ce te doare? Ce te necăjește pe tine? Că n-am murit, că nu sunt în baston, că nu am basma, adică ce-ar trebui, la cei 50 de ani ai mei?”, a spus Delia, mai în glumă, mai în serios.