Au trecut câteva luni bune de când Deea Maxer s-a despărțit de soțul ei, Dinu. În timp ce multe femei ar fi suferit din cauza acestui episod, Deea a demonstrat că este puternică și că nu se lasă doborâtă atât de ușor. Drept dovadă, s-a concentrat mai mult pe planul profesional și are dorințe mărețe.

Deea Maxer a trecut prin multe încercări, dar se pare că fiecare lovitură primită de la viață a făcut-o și mai puternică. Fosta soție a lui Dinu Maxer a învățat pe propria piele că trebuie să muncească dacă își dorește cu adevărat ceva, așa că a făcut un pas măreț în ceea ce privește cariera ei.

Cât timp a fost soția lui Dinu, bruneta se axase mai mult pe partea artistică și avea show-uri împreună cu soțul ei. Între timp, aceasta a trebuit să se reorienteze, căci nu mai putea să colaboreze cu cel care îi fusese partener în ultimii ani.

Deea Maxer vrea să dea lovitura. Cu ce se ocupă bruneta de când a divorțat de Dinu Instagram

Deea Maxer, pregătită pentru un nou început

Deea a avut noroc și nu a trebuit să aștepte prea mult pentru a da lovitura pe plan profesional. La fel ca multe alte vedete de la noi, soția lui Dinu Maxer s-a orientat spre Dubai și pare că domeniul imobiliar este cel care i-a surâs cel mai mult.

@deeamaxerfarmasiProiecte disponibile , avans 20 % , playment plan 1 % / lună ! Detalii in privat

♬ sunet original – Deea Maxer

În Dubai, din ce în ce mai multe vedete de la noi lucrează în domeniul imobiliar, iar motivul este unul foarte simplu. Românii au început să investească în apartamente acolo și, pentru că au nevoie de asistență în limba română, agenții din România sunt la mare căutare.

Înainte ca Deea Maxer să își facă debutul acolo, Rocsana Marcu a fost printre primele vedete care a început să lucreze ca agent imobiliar. Mai apoi, pe partea de consultanță și obținere de acte necesare s-a implicat și Adi de la Vâlcea, iar acum este timpul Deei să își valorifice atuurile.