Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt căsătoriți de aproape 12 ani, iar de curând au devenit din nou părinți. Deși există o diferență de 15 ani între ei, acest lucru nu i-a împiedicat să își construiască o viață și o familie împreună.

Reclamă

De când a devenit mămică, Deea Maxer a fost ținta criticilor fanilor săi. Au trecut 9 luni de când a născut, însă corpul său nu și-a revenit la formele inițiale. Cum este vedetă, toată lumea s-a așteptat să o vadă cu corpul perfect pe care l-a etalat mereu.

Cu toate acestea, cântăreața nu s-a lăsat atinsă de cuvintele grele pe care le-a primit. Pentru a le răspunde tututor celor care au criticat-o, aceasta a postat un mesaj lung pe unul dintre conturile sale de socializare.

Reclamă

Deea Maxer este o mamă și soție devotată, așadar, silueta poate aștepta

La 30 de ani, Deea Maxer este mama a doi copii. Pe lângă acest lucru, este o femeie foarte ocupată. Se ocupă în continuare de cariera sa, iar simultan își îndeplinește îndatoririle de soție față de Dinu. Pentru ea, familia a devenit centru existenței sale. Așadar, modul în care arată corpul său a căzut pe plan secundar.

Mai mult, vedeta nu simte că ar trebui să arate într-un  anumit fel. Este mândră de tot ceea ce a realizat până acum, așa că fanii o pot critica în voie. În loc să petreacă ore în șir făcând sport, ea preferă să acorde acest timp copiilor săi. Chiar dacă și soțul se plânge uneori că Deea nu mai arată ca în tinerețe, Deea își păstrează părerea. Îi este fidelă și reușește să fie o soție și o mamă model, iar acest lucru ar trebui să fie tot ce contează cu adevărat.

„Orele la sală și la finnes le dedic alor mei, nu kilogramelor in plus! Am grija ce mănânc, evident, nu rup clătitele pe plaja și nici shaorma. Însă, așa sunt eu, mai pufoasă, daca nu fac sport. Nu înțeleg de ce trebuie să intru in categoria celor slabe ca să fiu pe placul unora?! […] Priorității se schimbă cu vârstă. Cel putin la mine așa s~a întâmplat. Mi-am dat seama că eu ca femeie, mamă, soție, artistă (și credeți~mă toate astea sunt in același timp), mă las pe mine mereu pe ultimul loc.”, le-a scris Deea Maxer răutăcioșilor.