Deea Codrea vrea să îi ofere fiului ei toată libertatea de care are nevoie.

De mai bine de un an, Deea Codrea trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a devenit mămică și pare că nu are de gând să se alinieze tradițiilor. Într-un interviu recent, aceasta a explicat de ce nu își botează copilul și de nu a organizat petrecerea de un an.

Deea Codrea este un nume destul de sonor în lumea influencerelor. Axată mai mult pe zona de modă, vedeta a reușit să adune în jurul ei o comunitatea dornică de a afla cât mai multe despre haine și styling. Însă, asta nu este singura ocupație a influencerei. Deea este și mămică full-time, ceea ce înseamnă că timpul și atenția ei sunt distribuite.

Cei care o urmăresc de ani buni pe concurenta de la Kanal D, sigur știu că aceasta are un copil care a împlinit deja un anișor. Ceea ce nu știu însă este motivul pentru care Deea nu a organizat nimic pentru cel mic. Influencera a spus „pas” botezului, dar și celebrei aniversări de un an. Motivul?! Nu este religioasă și nici nu crede în astfel de tradiții.

Deea Codrea a scandalizat online-ul. Vedeta a anunțat că nu vrea să își boteze copilul
Social media

„Nu suntem genul de oameni religioși și mai mult decât atât, una dintre valorile noastre, pe care vrem să o transmitem și copilului, este aceea de libertate. Și atunci, mi-aș dori ca Iian să ajungă în punctul în care să poată să cunoască toate particularitățile tuturor religiilor și să își aleagă dacă își dorește să fie botezat, în ce religie și dacă nu.”

Deea Codrea nu își mai dorește copii

Deși adoră copiii, momentan, Deea Codrea se oprește doar la Iian. Nu simte nevoia de a aduce pe lume un al doilea copil și i se pare ok să recunoască asta. Viața de mămică nu este deloc una ușoară, iar Iian îi ocupă tot timpul din lume.

„Noi am zis că ne oprim. Ni se pare greu de împărțit în mod egal atenția. Andrei, de exemplu, mai are o soră, eu nu am mai avut nici frați, nici surori”, a declarat Deea Codrea pentru ego.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.