Așteptarea a luat sfârșit pentru Deea Codrea și pentru partenerul ei de viață. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată și nu există bucurie mai mare pentru ei în aceste momente. Imediat după ce l-a adus pe băiețelul ei pe lume, fosta concurentă de la Bravo, ai stil a vorbit despre naștere, dar și despre clipele groaznice pe care le-a trăit, înainte de a intra în travaliu.

Deea Codrea, mamă pentru prima dată

Deea Codrea a născut pe cale naturală și este foarte fericită că a putut face lucrul acesta, deoarece și recuperarea ei va fi mult mai ușoară. Iian, fiul ei este perfect sănătos, are peste 3 kilograme, iar părinții lui sunt nerăbdători să ajungă acasă împreună.

 

Deea Codrea a născut! Primele declarații, după ce a devenit mamă: "Am avut o problemă groaznică..."

Fosta concurentă a avut o problemă serioasă cu nervul sciatic, pentru că micuțul îi apasa pe el. O durea atât de tare, încât nu putea să facă mare lucru. A făcut mai multe crize, a plâns, dar a meritat totul, pentru că bebelușul a venit pe lume, iar ei sunt bine acum.

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele, sunteți minunați. Nu am fost așa activă pentru că am avut trei zile super grele. Am avut o problemă groaznică cu nervul sciatic, bebe aparent apăsa pe el. Îmi crea aceste probleme de mobilitate și nu puteam să stau în picioare pe loc. Asta însemna că nu puteam sta în fața oglinzii sau să îmi fac duș fără să ridic un picior undeva în aer sau să îl sprijin. N-aveam nicio problemă să urc scări sau să merg. Din weekend am observat că nu puteam să urc scările, m-am pus în fund, în mijlocul scărilor.  Dureri groaznice, am crezut că în momentul ăla nu mi se instalează travaliul atunci nu știu când se mai instalează. Dureri cu plânsete, criză de durere, ceva atât de rău eu nu am mai avut până acum. Au trecut, Slavă Domnului!”, a declarat proaspăta mămică.