Anda Adam este protagonista unui nou scandal. Vedeta a fost dată în judecată, iar astăzi Instanța a decis în defavoarea sa, așa că artista este obligată să evacueze locuința din Bragadiru. Vedeta a demontat acuzațiile ce i se aduc și susține că aceia care au dat-o în judecată doar caută reclamă folosindu-se de numele ei.

Anda Adam este obligată să evacueze imobilul în care locuiește în orașul Bragadiru, județul Ilfov. Instanța a decis în defavoarea ei, așa că artista trebuie să se supună hotărârii. Avocatul femeii care a reclamat-o pe Anda Adam a vorbit despre întreg procesul și a dat mai multe detalii despre cum s-au întâmplat lucrurile și cum s-a ajuns în această situație.

„Ei au făcut un antecontract de vânzare – cumpărare. La momentul la care s-a dus să semneze contractul definitiv a zis că sunt prea mulți bani(…) A început cu tot felul de mizerii de genul acesta, asta după ce semnase toate actele și era de acord. Spunea că ea a făcut investiții în imobil și că nu mai e de acord.

Adică, nu poți să nu mai fi de acord, după ce ți-ai dat acordul că vii și cumperi. Omul atunci a zis bine, dă-mi imobilul înapoi. Ea a zis că vrea să dea mai puțin, în fine. Am deschis procedura de evacuare în ianuarie, s-a tot tergiversat, a venit cu tot felul de explicații puerile și în cele din urmă, astăzi, am reușit să obținem o hotărâre judecătorească de evacuare. Probabil, săptămâna viitoare vom obține hotărârea scrisă și mergem cu ea la executor. Pentru că este executor.”, a declarat avocatul Adrian Cuculis, potrivit WOWbiz.ro.

Dedesubtul scandalului în care Anda Adam este implicată. Cum a ajuns în această situație + prima reacție a artistei
Instagram

Prima reacție a Andei Adam

Anda Adam are o altă variantă a poveștii și este revoltată de tot ce se întâmplă. Vedeta a luat legătura cu avocatul său și este hotărâtă și își curețe numele. Mai mult, cântăreața susține că aceia care au dat-o în judecată vor doar publicitate și exagerează tot ce s-a întâmplat de fapt.

„Am vorbit cu avocatul meu. Acest imobil nu au vrut să mi-l mai vândă, deși am dat un avans. Fără să am un act de promisiune, pentru că nu aveau cum să facă. Decedase proprietarul și trebuia să facă acte de succesiune. Este urât ce se întâmplă. Am încercat să le predau cheile si au refuzat. Iar eu nu mai locuiesc acolo de mult timp. Se vrea doar „reclamă” pe spatele numelui meu”, a declarat Anda Adam, potrivit Click.ro.