Mama Raisei nu poate trece peste drama pierderii fetiței de 11 ani. Femeia spune că nu își mai găsește liniștea de când copilul ei 

Mărturisirile cutremurătoare ale mamei Raisei

În cadrul unui interviu acordat recent, femeia a mărturisit că nu poate trece peste faptul că fiica sa nu mai este. Aceasta a precizat că nu mai poate dormi noaptea și că singurul gând care o consolează este faptul că fiica sa este într-o lume mai bună. Mama Raisei a precizat că evită să se uite la știri sau la postările din social media, unde circulă mesaje și poze din momentele în care fetița a murit. Femeia nu poate privi aceste imagini, iar durerea pierderii unui copil nu poate fi compensată cu nimic.

,,N-am visat-o eu, au visat-o apropiații meu. Eu nu pot să dorm noaptea ca să pot să visez. Nu mă uit la televizor, nici pe Facebook să văd ce comentează lumea. Vrem să o știm pe Raisa cum era, nici nu pot să vad imagini. Vreau să știu decât că e bine unde e și lucrul ăsta mă liniștește. Așa putem să supraviețuim, știind că a fost chemată unde trebuia”, a mărturisit mama Raisei , în cadrul emisiunii ,,Acces Direct”.

Ceea ce le rămâne de făcut părinților este de a lupta pentru ca adevărul să iasă la iveală. Atât le mai rămâne de făcut părinților, care nu își pot găsi liniștea după pierderea copilei. Polițistul care a ucis-o pe copilă a trimis o scrisoare familiei Raisei în care își cere iertare.

 „Îndurerată familie, nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat. Știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar… Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment. Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar în acest momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat”, a scris polițistul în mesajul transmis familiei.