Reclamă
Reclamă

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, luni, după victoria României cu 3-0 în meciul cu Ucraina, că „băieții au fost fabuloși” și „au dat multe borne peste cap”. „E meritul lor total şi le sunt recunoscător”, a mai afirmat Iordănescu, după meciul naționalei la Campionatul European de Fotbal 2024.

„Îi felicit pe băieţi şi îi strâng în braţe. Am interpretat foarte bine jocul majoritatea timpului. Mă bucură faptul că e o victorie categorică şi că n-am primit gol. Sunt fericit pentru Stanciu că a fost declarat omul meciului. Starul nostru este grupul. O să urmeze cu siguranţă şi o analiză, poate au fost lucruri şi nu foarte bune. Ne bucurăm, de mâine trebuie să ne adunăm şi să continuăm drumul nostru”, a spus Iordănescu, potrivit News.ro.

„Efectiv băieţii au fost fabuloşi. Vă rog ceva. Am văzut că începe să fie numită această generaţie în fel şi fel. Vă rog, nu o numiţi în niciun fel. Această generaţie nu reprezintă niciun metal de niciun fel. E generaţia de suflet. Trebuie să fie şi generaţia de suflet a românilor. A fost victoria Generaţiei de Suflet. Băieţii ăştia au dat multe borne peste cap. S-au unit şi au dat tot ce au mai bun. E meritul lor total şi le sunt recunoscător”, a mai declarat Iordănescu în conferinţa de presă de după meci.

Reclamă

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Victoria vine la o zi după ce selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 46 de ani.

Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Golurile României au fost marcate de Stanciu (29), R. Marin (53) şi Drăguş (57).

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro