Gică Hagi, antrenorul echipei de fotbal Viitorul Constanța speră ca în seara asta elevii săi să se ridice la nivelul așteptărilor și să ajute la calificarea în play-off.

Hagi nu a vorbit despre titlu ci sa axat pe disputa din această seară dintre Viitorul și CFR Cluj, afirmând că vrea să îl supere pe prietenul său Petrescu cu o o victorie.

„Mai sunt două meciuri grele, am ajuns în situația asta din cauza modului cum am terminat anul trecut. Trebuie să facem puncte, să repetăm performanțele de acum doi ani și de anul trecut. Vrem să mergem în play-off. Depinde numai de noi, am făcut meciuri bune cu CFR-ul de multe ori. Văd un meci deschis. Foarte greu, dar un meci deschis. Avem șansa noastră. Adversarul e foarte, foarte bun, mai ales acasă, și o să ne fie foarte greu. Mai sunt două meciuri, vom vedea ce va fi. E important meciul cu CFR-ul, că e primul.

Sunt meciuri grele, sper să facem puncte. Trebuie să facem meciuri foarte bune și să luăm punctele care să ne ducă unde ne dorim cu toții. Depindem de noi. E presiune mereu, azi, mâine, nu se mai termină. La fotbal nu repetăm filmul. E alt adversar, alt meci, trebuie să ne obișnuim. Presiune e și pe noi, și pe adversari, și pe toți ceilalți. Important e să știi s-o duci. Cine vrea să facă performanță, are presiune. Întâlnim o echipă extraordinară, cu un antrenor foarte bun. Sperăm să venim acasă cu un rezultat pozitiv”, a spus Hagi.