Carmen de la Sălciua a dat declarații despre scandalul cu Armin Nicoară. Artista a reacționat la acuzațiile lui Armin. Saxofonistul ar fi acuzat-o pe cântăreașă că i-ar fi furat o piesă. Mai mult, Carmen susține că tot ce a declarat Armin până acum, nu este adevărat.

Cu puțin timp în urmă, Armin Nicoară a pornit un scandal de proporții. Saxofonistul susține sus și tare cum că artista i-ar fi furat o melodie pe care deja o avea înregistrată. Astfel, fiind foarte indignat de acest lucru, saxofonistul a decis să facă publică acestă problemă.

Așadar, în cele din urmă, Carmen de la Sălciua a ținut să spună și partea ei de poveste. Ea este de părere că tot ce spune saxofonistul nu este adevărat. Cântăreața a mărturisit că piesa nu este deloc cea pe care Armin o tot acuză că a furat-o.

„Pe baza melodiei ”Danul mirilor” este ceva la returnela pe care a interpretat-o cu saxofonul. Seamănă cu o melodie, pe care cânva, a scos-o cineva din anturajul lui Armin Nicoară sau din gașca lor de soliști. Eu am schimbat text, linia melodică a mea la strofe e schimbată. El s-a legat de partea aia interpretată cu saxofonul.

Eu nu mă cert pentru că este loc sub soare pentru toată lumea. Nu poate să-mi ia Armin nunțile, cum nici eu nu le iau pe ale lui. Din cauza suntem mulți artiști, ca să facem față și să facem oamenii fericiți în toate colțurile lumii”, a spus Carmen de la Sălciua.

social media

Carmen de la Sălciua, șocată de decizia pe care saxofonistul a luat-o

Carmen de la Sălciua a ținut să sublinieze că întotdeauna i-a respectat familia lui Armin și chiar și pe acesta. Artista nu înțelege cum s-a ajuns în acest punct.

„Eu i-am respectat foarte mult de când era micuță, cel puțin pe tatăl lui. Oarecum mă simt șocată de decizia pe care a luat-o Armin, să iasă în presă cu scandaluri. Din câte s-a observat, eu nu sunt genul de persoană care să dea vreo replică. Sunt sătulă până peste cap de scandaluri, nu îmi doresc nici măcar nu minut să se înțeleagă altceva”, a mai spus Carmen de la Sălciua.