Declarațiile dureroase ale lui Dumitru Dragomir despre moartea fiului său! Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a făcut mărturisiri șocante despre Manuel, fiul său cel mare. Băiatul avea 18 ani și era fotbalist la FCM Brașov, atunci când a decedat. 

Declarațiile dureroase ale lui Dumitru Dragomir despre moartea fiului său!

Declarațiile dureroase ale lui Dumitru Dragomir despre moartea fiului său! Bărbatul a declarat, la tv, că moartea fulgerătoare a băiatului său cel mare l-a afectat enorm. Manuel a murit subit, în somn.

foto: captură Kanal D

Ani de zile, Mitică Dragomir a mers zi de zi la mormântul acestuia. Într-un final, a luat decizia să se mute din Brașov la București ca să mai uite de durere.

„Pe Dumnezeu nu poți fi supărat, dar am o neîmplinire până mor. Cum să moară de sufocare mecanică? Noaptea, în somn, i-a venit să vomite și a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan în pat. S-au mai întâmplat cazuri, dar un copil nevinovat care era sportiv de mare performanță și avea control medical săptămânal. Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta.

Cred că există o forță care după ce ai o nenorocire, îți dă o compensație. Până mor spun că există ceva. După ce a murit băiatul meu, Dumnezeu mi-a dat doi nepoți care seamănă cu el. Este peste puterile mele de a înțelege. Dacă nu plecam din Brașov, o luam razna și eu și soția mea mergând la cimitir. Noi suntem o familie foarte unită. Nepoții sunt mari, dar da, sunt neîmplinit până mor din cauza morții fiului meu, Manuel”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit kanald.ro.

A vrut să se sinucidă după ce i-a murit copilul

Mitică Dragomir mai are un fiu, pe Bogdan, care este o prezență destul de rară pe micile ecrane. După decesul primului băiat, fostul șef de la LPF a mărturisit că a vrut să se sinucidă.

„După moartea fiului meu, am avut și această nebunie în cap, dar mi-a trecut, pentru că am o familie despre care nu pot să vorbesc decât la superlativ. Copiii mei au fost copii cuminți, întrebați pe toată lumea, soția mea a fost o sfântă. Eu am fost mai puțin sfânt. Așa este bărbatul, el trebuie să aducă și nevasta să aibă grija de educația copiilor, de bărbat, de casă. Am avut o educație țărănească. Am supărat-o de multe ori pe nevastă-mea. Eu nu sunt mulțumit nici de mine, eu sunt mulțumit numai de nevastă, restul de nimic”, a mai spus Dumitru Dragomir, în emisiunea lui Denise Rifai.