Delia nu vrea copii și afirmă asta sus și tare. Cât de deranjant este pentru fanii ei?!

Nu mai este niciun secret faptul că un copil nu se află deloc pe lista de priorități a Deliei. Artista își iubește enorm nepoții, dar se pare că nu se grăbește să devină mamă. Ba mai mult, nu se ferește să afirme asta în online, spre nemulțumirea multora. 

CITEȘTE ȘI Delia, ironizată în online. Colecția scumpă de parfumuri a divei i-a revoltat pe fani

Delia a fost mereu extrem de vehementă atunci când a venit vorba despre rolul de mamă. Artista apreciază când vede mămici care au grijă de copiii lor, dar ea nu se imaginează niciodată în acea ipostază. Ba mai mult, motivele Deliei, care par destul de întemeiate, au scandalizat întreg internetul. Reacțiile au fost care mai de care mai diverse, inclusiv din partea bărbaților.

Jurata de la „iUmor” și-a asumat mereu faptul că nu se simte pregătită să fie mamă. Nici societatea nu o ajută prea mult și, tocmai de asta, preferă să nu se alinieze trendului. Ce-i drept, artista nu se ferește să recunoască faptul că deja populația este suprasaturată și nu crede că ar ajuta cu ceva dacă ar deveni și ea mămică.

Declarațiile Deliei despre copii au agitat apele în online. „Nu vreau o femeie ca tine”
Facebook

Deliei nu îi pasă de tiparul societății

Părerea Deliei a supărat mulți internauți care au reacționat instant. Deși era sigură că va ajunge virală, nu s-a așteptat niciodată ca vorbele ei să supere o masă atât de mare de oameni. Spre deosebire de alte episoade, acum, până și bărbații s-au atacat și au aruncat cu vorbe dure la adresa Deliei.

Pe TikTok au devenit virale replicile unui bărbat care a declarat că nu și-ar dori niciodată o femeie care să nu facă copiii. În apărarea Deliei au sărit fanele ei care au fost în asentimentul artistei. Se pare că sunt tot mai multe voci care susțin faptul că în viața sunt și alte lucruri prioritare, în afară de copii. Apele agitate de Delia sunt departe de a se liniști, așa că toată lumea este cu ochii pe evoluția scandalului.

@clausssa #stitch with @CezarMihai O scos moldoveanca din mini! #delia #copii #5pasidebine #misiuneatiktok #esarfaverde #fyp ♬ original sound – Claudia cu Păreri

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.