Explozia de la Crevedia a lăsat în urmă multe familii îndurarate și chiar îndoliate. Una dintre ele este cea a lui Sorin, fiul celor doi soți care au murit în urma exploziei de la stația GPL care funcționa ilegal în Crevedia. Ceea ce s-a întâmplat acolo pare desprins din filmele de groază.

Stația ilegală de GPL, Flagas a reușit să distrugă destinele a zeci de persoane. Victimele în urma exploziei sunt de ordinul zecilor, iar o parte dintre ele au fost transferate la spitale din Belgia și Italia ca urmare a activării Mecanismului de Protecție Civilă European. Însă, pentru unii, a fost mult prea târziu.

Este cazul părinților lui Sorin care au decedat amândoi în urma exploziei. Tatăl lui a murit din cauza stopul cardio-respirator în care a intrat atunci când și-a văzut soția arsă pe o suprafață de 95% din corp. Îndurerat și cu lacrimi în ochi, Sorin și-a găsit puterea pentru a povesti coșmarul.

Sorin are 30 de ani și a rămas orfan, nu mai are mamă, nu mai are tată. La rândul lui, Sorin are un copil de 10 ani care a rămas fără bunici. Sătul de cele întâmplate și pentru a simțit că i-a ajuns cuțitul la os, aceasta a ales să vorbească, în exclusivitate pentru România TV despre drama pe care o suferă după explozia de la Crevedia.

Declarațiile cutremurătoare ale lui Sorin, fiul soților decedați în explozia de la Crevedia G4 Media

„Am recunoscut-o după ochi”

„Mama era acasă, a sunat-o pe sora mea și i-a spus că plutește gaz în toată curtea. Sora mea i-a zis să se ducă în casă, n-a mai apucat să ajungă până la ușă, că atunci a fost explozia. A ars în proporție de 95%, s-a ridicat de jos de unde a aruncat-o și s-a dus singură, pe picioarele ei, până la ambulanță.

Mama a fugit la ambulanță, tata era în casă. Am venit repede cu mașina, n-am putut să o iau pe drum pentru că polițiștii blocaseră traficul. Am luat-o pe câmp, acolo am mai dat de un vecin care era ars și el în proporție de 90%. L-am întrebat pe tata unde e mama, nu știa, așa că am început să o căutăm.

El a ajuns la ambulanță înaintea mea și, când a văzut-o jos, pe targă, arsă, a căzut și el lângă ea. Am căutat pe la ambulanțe, am găsit-o pe mama, de nerecunoscut, am cunoscut-o după ochi, atât.”

Sorin este, în continuare, în stare de șoc, mai ales că și-a pierdut ambii părinți. Sora lui a mers la Spitalul Elias, acolo unde a fost internat tatăl lui și unde medicii au făcut tot posibilul pentru a-l ține în viață. Din păcate, după multe resuscitări, a fost declarat decesul, la ora 23:45.