Imagini cu Alexandra Stan au făcut înconjurul internetului după ce aceasta s-a filmat goală, fără nici un accesoriu vestimentar. După ce au ajuns din greșeală pe internet, acestea au fost preluate de un site cu specific filmelor XXX, însă imaginile au fost șterse destul de repede.

Alexandra Stan a declarat că acel filmuleț era destinat iubitului ei, dar din greșeală acesta a ajuns pe platformele online.

“Un mic mesaj pentru pentru cei care au văzut ultimele știri cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu! Subiect închis”, a spus Alexandra Stan, după ce imaginile cu ea, goală, au făcut ”turul” internetului”, a declarat artista.

În urma publicării imaginilor, Alexandra Stan a vorbit în cadrul unei emisiune televizate despre cum percepe ea relațiile.

„Cum aș vrea să fiu privită de bărbatul meu? Păi, sincer, cred că așa cum sunt eu. Eu am văzut din relațiile mele că bărbatul are tendința să mă pună în anumite categorii, să-mi pună anumite etichete și e chestia pe care nu o support. Mă deranjează foarte mult, pentru că sunt o persoană foarte complexă. Eu evoluez mereu, mă schimb mereu, mai ales prin prisma profesiei, pentru că-s artist, sunt creativă, cunosc oameni, călătoresc, nu sunt tot timpul la fel. Și e greu, din experiența mea am văzut că bărbații își fac, așa, o idee despre mine… Eu sunt genul de fire mămoasă într-o relație, să am grijă de toată lumea, să fie totul bine, să gătesc, să fac curat… Îmi vine instinctul ăsta de nevastă! Și cred că ei, bărbații, mă cataloghează în felul ăsta de a fi, apoi când devin artistul, e șocul mare pentru ei. Nu știu care-i faza…”, a spus Alexandra Stan.