Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi își împart viața de mai bine de patru ani. Valentina i-a fost alături lui Cristi Borcea în cele mai grele momente. Cu ocazia aniversării relației lor, Valentina i-a făcut soțului ei o frumoasă declarație de dragoste. Iată ce i-a transmis aceasta.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se iubesc din ce în ce mai tare pe zi ce trece. Asta nu o spunem noi, ci pozele pe care cei doi le împărtășesc în mediul online sunt dovada vie în acest sens. Cei doi se iubesc extrem de mult și când au ocazia își declară cele mai frumoase cuvinte.

social media

Valentina Pelinel, declarație de dragoste pentru Cristi Borcea

Valentina Pelinel a ținut să împărtășească cu fanii unul dintre cele mai importane momente pentru ea și anume, aniversarea relației sale cu Cristi Borcea. Aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

Vedeta a postat o poză cu ea, în care apare alături de soțul ei. Poza respectivă este de pe data de 30 septembrie 2018, ziua în care cei doi au spus cel mai sincer „Da” în fața altarului.

„Dragostea înseamnă un singur suflet care sălășluiește in două corpuri”, a scris Valentina Pelinel , pe pagina personală de Instagram.

Așadar, cu ocazia acestei zile, nici fanii nu au putut trece nepăsători peste postarea Valentinei Pelinel. Astel, internauții le-au făcut acestora cele mai frumoase urări.

„O viață binecuvântată înainte!”, „Sunteți atât de frumoși! Fericire maximă vă doresc” și „Viață îndelungată înainte vă dorim! Doamne ajută!” au fost doar câteva dintre mesajele urmăritorilor.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță de vis

Cei doi s-au răsfățat cum au știut mai bine în această vară. Astfel, Cristi Borcea și Valentina au plecat pentru câteva zile de relaxare în Capri, Italia. Cei doi s-au simțit de minune acolo, iar asta s-a văzut în pozele postate de fostul model.

CITEȘTE ȘI: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, părinți implicați. Au fost alături de băiatul lor la începerea școlii